מבזקים
קריית מלאכי: בת זוגו ובנותיו ברכב – ובפנים אקדח טעון ירוחם: מחלקה חדשה לתשושי נפש נפתחה הפנים שאחרי הקרב: תערוכה חדשה באילת מהכביש לתל אביב: כך מלמדים ילדים להינצל מתאונות ירושלים נערכת להדלקת הענק של חג בעומר: מאות מתנדבים בשטח באזור חוזרים לצמוח: הגינה הקהילתית נפתחת עם חגיגת שבועות בוקר קטלני בכביש 90: הרוג בתאונה חזיתית – הכביש נחסם אחרי הטרגדיה בים: ערב הוקרה מרגש למתנדבי זק״א נתניה הקיץ מגיע עם בשורה: 6 פארקים חדשים קמים באופקים יהודה ושומרון: 4 חשודים נעצרו בפרשות אלימות קיצונית באר שבע: ירי איירסופט לעבר מחאה – שניים נעצרו חשד לפגיעה בבית כנסת: מפוקח עבירות מין נעצר – והפר תנאים פשיטה בחולון חשפה: 4 שב״חים בעסק – והוא נסגר מיידית תחזית מזג האוויר: שינוי ניכר בטמפרטורות, גשם מקומי ורוחות חזקות גאווה באשדוד: ענת ביטון נבחרה בין 50 המורים המצטיינים של המדינה גאווה חינוכית ברחובות: שתי נציגות מהעיר ברשימת 50 המורים המצטיינים של המדינה גאווה בראשון לציון: קרן בסון מ"זלמן ארן" נבחרה לרשימת 50 המורים המצטיינים של המדינה גאווה במודיעין: שני טוויטו ודובלה שחור מועמדים לתואר "המורה של המדינה" גאווה בראש העין: נועם יעיש נבחר לרשימת 50 המורים המצטיינים של המדינה גאווה בכפר סבא: שני אנשי חינוך מהעיר נבחרו לרשימת 50 המורים המצטיינים של המדינה

"יש לי רובה, אני אתן לך כדור בראש": תקיפה ואיומים בבית ספר במזכרת בתיה

כתב אישום חמור הוגש לבית משפט השלום ברחובות נגד צעיר, יליד 1998, בגין תקיפת בת זוגו לשעבר, איומים על אחיה, וביצוע עבירות של בילוש והטרדה — זאת במהלך שני אירועים שהתרחשו בבית ספר במזכרת בתיה ובמושב בקוע.

כתב אישום חמור הוגש לבית משפט השלום ברחובות נגד צעיר, יליד 1998, בגין תקיפת בת זוגו לשעבר, איומים על אחיה, וביצוע עבירות של בילוש והטרדה — זאת במהלך שני אירועים שהתרחשו בבית ספר במזכרת בתיה ובמושב בקוע.

על פי כתב האישום, ביום 12 בדצמבר 2024, עבדו הנאשם והמתלוננת באותו מוסד חינוכי. בשעות הצהריים, כשהמתלוננת ניסתה להיכנס לבית הספר, חסם הנאשם את דרכה בגופו ואמר לה: "חיכיתי לך, מתי את באה, אני רק רוצה להגיד לך משהו." הוא תפס את ידה ומנע ממנה להיכנס, עד שדחפה אותו והמשיכה פנימה. בגין מקרה זה הוא מואשם בעבירת תקיפה סתם של בן זוג. (היו בקשר )

למחרת, 13 בדצמבר 2024, לאחר שהמתלוננת יצאה מבית הספר ונסעה ברכבה לכיוון בית אימה במושב בקוע, עקב אחריה הנאשם ברכבו והתקשר אליה מספר פעמים. כשהגיעה לביתה, הזעיקה את אחיה, אשר ביקש מהנאשם לעזוב. בתגובה, כך לפי כתב האישום, אמר הנאשם לאח: "יש לי רובה, אני אתן לך כדור בראש."

בהמשך אותו יום שלח הנאשם למתלוננת הודעות WhatsApp מאיימות, בהן כתב: "ככה את רוצה?.. לשלוח איזה אפס לאיים עליי? דברי איתי לפני שהכול יוצא מפרופורציה… אל תשכחי שאני עם אקדח להגנה עצמית." ולאחר מכן הוסיף: "יש לי קולות ורעשים בתוך המוח… היום בערב אני אשפז את עצמי."

הנאשם מואשם גם בעבירת איומים ופגיעה בפרטיות – בילוש והטרדה, לפי חוק הגנת הפרטיות.

כתב האישום הוגש על ידי שלוחת תביעות רחובות במשטרת ישראל, והתביעה ציינה כי ייתכן שתעתור לעונש מאסר בפועל. הדיון יתנהל בבית משפט השלום ברחובות

 

◼️ הצטרפו לחדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן