מבזקים
"עסק משלך": עיריית נתיבות משיקה תוכנית לנשים שרוצות להפוך חלום למציאות מרמלה לעסק מצליח: סדרת מפגשי ייעוץ חינמית ליזמים יוצאת לדרך שימו לב: חסימות תנועה מלאות ברחובות בעקבות עבודות עגורן רחובות בלילה: רחוב הרב דוד נדב ייסגר לתנועה ליומיים פציעת הילד הציתה דרישה: “להגביר את הפעילות בציר גלעד” הקאמבק של השירה: הפסטיבל שחוזר לתל אביב אחרי 5 שנים אשקלון, באר שבע, ירושלים, אשדוד ורחובות: דירות בהנחות של מאות אלפי שקלים הפתרון הירוק לשריפות הקיץ במודיעין כבר כאן הזמין אוכל – ונעלם: אחד המקרים במבצע המעצרים בתל אביב דווקא בשנת מלחמה: ההישג שהקפיץ את מודיעין לבמה העולמית מרובלוקס לכתב אישום חמור: פרשת עבירות מין בקטינה ניצחה את הפציעה: הילדה בת ה – 7 מערד חזרה הביתה מודיעין מכבים רעות בדרך לעצמאות אנרגטית לראשונה: אירוע גולף בארה״ב למען ההתיישבות ביהודה ושומרון סוף להגבלות: שירות הסוף שבוע למודיעיןחוזר למסלול הרגיל ארנון בר-דוד מבהיר: "במידה ויוגש נגדי כתב אישום – אתפטר" תופעה נדירה בטבע: אלפי פרחים מרהיבים התגלו בשומרון זיכרון למרגלות המבצר: ראש העין התייחדה עם לוחמי תש"ח בטקס מרגש במגדל צדק תחנה חדשה: איתמר לוי עוזב את המל"ג לטובת סמנכ"לות בשח"מ מקורות זה קורה השבוע: אירוע הספורט הגדול של אשקלון

כך בבית הספר אלמוג באילת מובילים חדשנות חינוכית

מרכז החדשנות OPEN שמפעיל האגף לפיתוח כלכלי וחדשנות בעירייה אירח בשבוע שעבר, תלמידים מכיתות ה'-ו' בבית ספר "אלמוג", שלומדים מדיה ותקשורת. התלמידים הנרגשים זכו לחוות מקרוב את מה שהם לומדים בכיתה והפעם מאולפן הפודקאסט. 

מרכז החדשנות OPEN שמפעיל האגף לפיתוח כלכלי וחדשנות בעירייה אירח בשבוע שעבר, תלמידים מכיתות ה'-ו' בבית ספר "אלמוג", שלומדים מדיה ותקשורת. התלמידים הנרגשים זכו לחוות מקרוב את מה שהם לומדים בכיתה והפעם מאולפן הפודקאסט. 

 

בית ספר "אלמוג" בניהולה של מולי ניר הוא אמנם בית ספר היסודי הראשון באילת אבל הוא מוביל כבר שנים עשייה חינוכית, חברתית וסביבתית חדישה ומתקדמת. לצד מרחבי למידה חדשניים ולמידה חוץ כיתתית, מוביל בית הספר גם תכניות חדשניות תוך עידוד למידה טכנולוגית על ידי יצירת תחומי עניין וסקרנות. 

במסגרת זו ביקרו כאמור תלמידי מדיה ותקשורת במרכז החדשנות OPEN ולמדו את נפלאות הפודקאסט מאחורי הקלעים. גל רבינו שדרן רדיו אילת ובעל ערוץ פודקאסט "בסלון של רבינו", שמגיע לבית ספר אלמוג אחת לשבוע ועובד עם תלמידי ההתמחות באולפן ההקלטות של בית הספר, הזמין אותם הפעם לאולפן ההקלטות במרכז OPEN, שם התנסו התלמידים כמו מקצוענים בתפעול האולפן, בהגשה של פודקאסט, בהקלטה ובשידור. את התלמידים ליוו מורות בית הספר, רעות מנחם – ראשת התמחות מדיה ותקשורת,  ויפעת בלוקה – רכזת כלל ההתמחויות בבי"ס אלמוג.

מדיה ותקשורת הוא אחד מחמישה מסלולי התמחות שמציע בית ספר "אלמוג" במטרה לפתח בקרב התלמידים יכולות של לומד עצמאי ומיומנויות שיכינו אותם לחיים ולהמשך הלימודים בחטיבת הביניים, ביניהם: מסלול ספורט ותנועה הכולל שיט בשיתוף בית הספר הימי ותכנית שער שוויון, מסלול טכנולוגי בדגש על פיתוח מיומנויות חקר, בזכות כך זכה בית הספר 5 פעמים בתחרות הרובוטיקה הארצית (FLL), מסלול מדעי הים בדגש על חקלאות ימית בשיתוף המכון הבינאוניברסיטאי למדעי הים, המכון לחקלאות ימית, מרכזת החדשנות סינוביישן והמצפה התת ימי, מסלול מדיה ותקשורת, במסגרתו לומדים על תקשורת מאחורי הקלעים וגם על הבמה בדגש על אומנות הנאום, הדיבייט והריאיון, ומסלול אומנויות במסגרתו מפתחים התלמידים את עולם היצירה והדמיון בציור, פיסול, מופעי במה ועוד. 

 

◼️ הצטרפו לחדשות אילת בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: עיריית אילת

דילוג לתוכן