מבזקים
קיץ עמוס באירועים בקריית מלאכי: פסטיבלים, מופעים, סרטים ופעילויות לכל המשפחה שותפות, שוויון הזדמנויות ומצוינות בחינוך: צמרת מחוז מרכז במשרד החינוך נפגשה עם הנהגת כפר סבא 21 שנה אחרי הפינוי: גן הילדים הראשון הוצב בשא-נור בשומרון כתב אישום הוגש נגד תושב אשדוד שגנב מגש תכשיטים יקר ערך בקריית גת 8 חודשי מאסר בפועל לשוטר מרמלה שהכה את אשתו לעיני בנותיהם הקטינות "האמון הוא המטבע החשוב ביותר שלנו": ראש עיריית יבנה רועי גבאי בוועידת MUNI EXPO 2026 חוויה חקלאית בלב העיר וללא עלות: הפנינג קיץ וקטיף תפוחי אדמה בחינם בראשון לציון "רמלה נמצאת בעיצומה של קפיצת מדרגה היסטורית": חזון העיר הלאומית החדשה נחשף בוועידת MUNI EXPO 2026 צפו: מספר כלי רכב עלו באש במודיעין; שריפת הענק מתפשטת בחסות הרוחות לעבר יער בן שמן שר הביטחון ישראל כ"ץ באיום חריף: "החשבון עם החות'ים פתוח, נחסל את המנהיג שלהם אם יעלה על הכוונת" בעקבות הנחיית המדינה: הוועדה המקומית בבת ים עדכנה את מדיניות התמורות בהתחדשות עירונית הגן בגדרה שדורות של ילדים גדלו בו נפתח מחדש – והפך למתחם נינג'ה ענק רחפן עם לבנת חבלה ותחמושת אותר ברכב בשגב שלום הדוחות על 7 באוקטובר מוקפאים: מבקר המדינה טוען שגורמים ביקשו למחוק את פרק האחריות ירי באשדוד: אדם נפצע בינוני, ארבעה חשודים נעצרו זמן קצר לאחר האירוע יוזמה מקסימה: הגננת מגבעת שמואל פתחה קייטנה לילדים על הרצף לא רק טיול טבע: בערבה חגגו עם זנבנים, עקרבים ומחווה לדייויד אטנבורו המורה הפרטי שלא צריך לקבוע איתו שיעור: אור יהודה בוחנת למידה מבוססת AI בלב המדבר ובצל המציאות הביטחונית: מצעד הגאווה של מצפה רמון יוצא לדרך המהלך שעשוי לשנות את מפת הפקקים בישראל: המסילה החדשה שתעקוף את תל אביב

כתב אישום חמור נגד אביאל גירארי מקריית גת: נתפסו סמים ותחמושת בביתו וברכבו

במהלך החיפוש נמצאו ברכבו כמויות גדולות של סם מסוכן מסוג קנאביס וחשיש, מחולקות לשקיות רבות, במשקל כולל של 271.38 גרם קנאביס ו־35.42 גרם חשיש, וכן ציוד נלווה כמו ניירות גלגול, מקססה ומכשיר אידוי. בנוסף, נתפסו ברכב 4,160 שקלים במזומן.

תושב קריית גת, אביאל גירארי, בן 21, נאשם בהחזקת סמים מסוכנים ותחמושת – שלא כדין ובכמות שאינה לצריכה עצמית – לאחר חיפוש שערכה המשטרה ברכבו ובביתו בסוף שנת 2024.

על פי כתב האישום שהוגש בשבוע שעבר – ב־31 בדצמבר 2024 סמוך לשעה 21:10, הגיעו שוטרים לרחוב אדוריים 241 בעיר, שם הבחינו ברכבו של גירארי, מסוג מיצובישי, חונה בחניית אוטובוסים ומריח חזק של קנאביס שעלה מתוך הרכב, החליטו לערוך חיפוש.

במהלך החיפוש נמצאו ברכבו כמויות גדולות של סם מסוכן מסוג קנאביס וחשיש, מחולקות לשקיות רבות, במשקל כולל של 271.38 גרם קנאביס ו־35.42 גרם חשיש, וכן ציוד נלווה כמו ניירות גלגול, מקססה ומכשיר אידוי. בנוסף, נתפסו ברכב 4,160 שקלים במזומן.

בהמשך, ערכה המשטרה חיפוש גם בביתו של גירארי, שם נמצאו 10 קליעים בקוטר 0.22 מ”מ בתוך קופסה בארון שבחדר השינה, וקליעים נוספים. בנוסף, נמצא סכום נוסף של 3,450 ש"ח במזומן.

גירארי מואשם בהחזקת סמים מסוכנים שלא לצריכה עצמית ובהחזקת תחמושת ללא רישיון כדין. המדינה הודיעה כי בכוונתה לעתור לעונש מאסר בפועל ולחילוט של סכומי הכסף שנתפסו במהלך החיפושים – 7,610 ש"ח.

 

◼️ הצטרפו לחדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה [ארכיון, אילוסטרציה]

דילוג לתוכן