כתב אישום נגד קטין בן 15 שדקר נער על קורקינט בבאר שבע

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום לנוער בבאר שבע כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים נגד קטין (15) מבאר שבע לאחר שדקר קטין אחר שרכב על קורקינט ברחבי העיר

פרקליטות המדינה הגישה לבית משפט השלום לנוער בבאר שבע כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים נגד קטין (15) מבאר שבע לאחר שדקר קטין אחר שרכב על קורקינט ברחבי העיר.

מכתב האישום שהגישה עו"ד עינת נהון אפרתי מפרקליטות מחוז דרום עולה כי לפני מספר ימים בשעות אחר הצהריים המתלונן (15) ושני קטינים נוספים רכבו על קורקינט ברחוב ראשי הסמוך לפארק בבאר שבע. הנאשם שהגיע למקום שהוא מצויד בסכין, סימן למתלונן, שאין לו הכירות מוקדמת עמו, לעצור בצד או לבוא לכיוונו. המתלונן בתגובה שאל אותו מה הוא רוצה והסתובב לעבר חברו. אז דקר הנאשם את המתלונן בבטנו ונמלט מהמקום.

המתלונן בעודו מדמם הצליח להגיע לקיוסק בקרבת מקום והזעיק עזרה. הוא פונה לבית החולים ואושפז לצורך השגחה.

לנאשם יוחסו פציעה בנסיבות מחמירות, החזקת סכין ושיבוש מהלכי משפט לאחר שבסמוך לאירוע נתן לחברו את הסכין על מנת שיעלימה.

התיק נחקר על ידי תחנת באר שבע.


◼️ חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: FREEPIK

דילוג לתוכן