מבזקים
אירוע אלימות בנתב"ג: עימות בכביש ליד טרמינל 1 הסתיים בפצוע ובמעצר מחלף יבנה: בן 40 נפצע בינוני בתאונה אזהרה חמורה למטיילים בצפון בן 7 נפצע מפגיעת רכב בירושלים חגיגת הקיץ הענקית בקניון עזריאלי רמלה: מופעים, פסטיבלים ויוזמות חברתיות לכל המשפחה! כוכב "האמריקאים" יקיר לוי נהרג במיאמי בגיל 45: נפל מהקומה ה־28 במלון ירושלים: בן 50 נפצע לאחר שקיר קרס באתר בנייה קנסות של 120 אלף שקל: אילת יוצאת למאבק נגד הווילות העסקיות קריית גת: חשודה נעצרה בחשד שפרצה לדירות בדיור מוגן וגנבה מקשישים צום תשעה באב: עיריית ירושלים לא תקבל קהל והעבודות בעיר יופסקו חשש לחייה של בת 15 מבאר שבע דייט תחת הכוכבים: אגם דימונה הופך לערב האהבה הגדול של ט"ו באב נתניה מחפשת את הסרטים שנשכחו בארונות: אולי דווקא אצלכם מסתתר פרק אבוד מההיסטוריה של העיר מבצע אכיפה במרכז: 37 אזרחים תאילנדים עוכבו בחשד להעסקה בניגוד לחוק תושב הנגב מואשם: הבריח עשרות כלי נשק ממצרים באמצעות רחפנים ומכר אותם בישראל נתניה נכנסת לשלב הבא: העבודות במקטע נוסף של הקו האדום יוצאות לדרך בעקבות בקשת בני הנוער: מסיבת הקיץ הגדולה עם אורות UV ומתחמי בילוי תגיע לרחובות בהשראת "המרוץ למיליון": אתגר הקיץ הגדול מגיע לאופקים עם פרסים כספיים החל מהפנינג לילדים ועד כדורגל מים: כך תיראה חגיגת הקיץ הגדולה באשקלון סדרת "שרים לך רחובות" חוזרת עם מופעי מחווה ליוסי בנאי, אהוד מנור ושלמה בר

כתב אישום נגד רופא מסורוקה בגין חברות בדאעש

במכשירו הנייד של הנאשם נמצאו תכני מדיה רבים הכוללים הוצאות להורג, עריפות ראשים, גופות מרוטשות, וכן תיקייה בשם "ספרי חומרי נפץ" ותיקייה אחרת בשם "הכנת רעלים" עם קבצים כגון "ריצין", "רעל הבשר המקולקל" ועוד.

הותר לפרסום כי פרקליטות המדינה הגישה לאחרונה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום נגד ד"ר מוחמד עזאם (34), רופא בסורוקה, בגין חברות בארגון הטרור דאע"ש.

לפי כתב האישום שהוגש על ידי עו"ד חופית קנטורוביץ מפרקליטות מחוז דרום, החל משנת 2014 ועד למועד מעצרו, הנאשם התעניין בפעילות ארגון המדינה האסלאמית וצפה בתכנים הנוגעים לפעילות הארגון בזירות השונות בעולם באופן תדיר. במכשירו הנייד של הנאשם נמצאו תכני מדיה רבים הכוללים הוצאות להורג, עריפות ראשים, גופות מרוטשות, וכן תיקייה בשם "ספרי חומרי נפץ" ותיקייה אחרת בשם "הכנת רעלים" עם קבצים כגון "ריצין", "רעל הבשר המקולקל" ועוד.

לאחר 7.10.23 וברקע מלחמת "חרבות ברזל", החליט הנאשם להצטרף לארגון הטרור. במסגרת זו, ביצע הנאשם שבועת אמונים לאבו חפץ אלהאשמי אלקרשי, הח'ליף החדש של הארגון. במקביל לכך, שלח הנאשם לחבריו תיעודים של זוועות ה-7.10, כאשר נימת ההתכתבות שלו הינה נימה של צחוק ושמחה לאידה של מדינת ישראל.

לבקשת הפרקליטות, נעצר עזאם עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו. בבקשת המעצר צוין כי התנהלותו מעידה על מסוכנותו לציבור, בוודאי שבתפקידו כרופא בבית חולים. בין היתר, צוין כי בתאריך 11.12.23, עת הגיעו חיילי צה"ל פצועים לבית חולים סורוקה, שוחח הנאשם עם חברו ב-WhatsApp. במסגרת זו, כתב חברו של עזאם כי באלג'זירה אמרו שהגיעו לבית חולים "סורוקה" 27 חיילים פצועים, ועזאם אישר לחברו כי כל יום מגיעים מטוסים ופירט על סוגי הפציעות של חיילים. עזאם ציין אודות מקרה ספציפי של פציעת חייל, ולאחר שחברו כתב לו "שאללה יכבה את האור שלו", השיב לו עזאם בתגובה "חחח אמן".

 

◼️ לחדשות אילת לחצו כאן

◼️ לחדשות מצפה רמון והערבה לחצו כאן

◼️ לחדשות דימונה, ערד וים המלח לחצו כאן

◼️ לחדשות באר שבע והסביבה לחצו כאן

◼️ לחדשות נתיבות לחצו כאן

◼️ לחדשות אופקים לחצו כאן

◼️ לחדשות שדרות לחצו כאן

◼️ לחדשות קריית גת והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת בריאות ורפואה  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן