מבזקים
10 שוהים בלתי חוקיים אותרו במפעל סמוך לקריית מלאכי – העסק נסגר ל – 30 יום אחרי 14 שנים: בית ספר ביאליק ביבנה נפרד מהמנהלת שהפכה לחלק מהקהילה הפקקים עכשיו, הנתיב אחר כך: שלב נוסף בפרויקט התחבורה בשדרות בגין הושלם חטפו תיק מאישה ונמלטו על אופניים חשמליים: שני חשודים נעצרו באשקלון לוד: שלושה גברים נפצעו באירוע אלימות, אחד מהם במצב קשה שימו לב נהגים: רחוב ישראל נג'ארה ברחובות ייסגר לתנועה בשל עבודות תשתית מה קורה כשעובד בנמל אשדוד קורס נפשית? הסיפור שרוב הציבור לא מכיר התחזית לשוק הנדל"ן בירושלים: האמריקאים יחפשו דירות יד שנייה “דחף, הפיל וגרר אותה על הרצפה”: תושב אשדוד נאשם בתקיפת אשתו במהלך עימות משפחתי בבית חברת הביטוח תובעת את עיריית אשקלון: “הרכב ניזוק בהצפה – תשלמו לנו” אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה

לב הארץ מתעורר: פרויקט 'מיליון על המפה' נפתח באירוע ענק בשומרון עם גיא הוכמן ויוסי דגן

במרפסת של המדינה בפדואל נפתחה סדרת הסיורים החדשה של מועצת שומרון ותיירות שומרון במטרה להביא מיליון מטיילים לשומרון

במרפסת של המדינה שבפדואל נפתחה בסוף השבוע סדרת 'שישי שומרוני', במסגרת פרויקט הסיורים 'מיליון על המפה: מטיילים בשומרון, הלב של ישראל' של מועצת שומרון ותיירות שומרון. מדובר במהלך שנועד להביא מיליון מטיילים לשומרון, ובחודשיים הראשונים כבר הגיעו אלפים במסגרת קבוצות מאורגנות.

האירוע הראשון בסדרה כלל מפגש פתוח בין ראש מועצת שומרון יוסי דגן לקומיקאי והיוצר גיא הוכמן, במרפסת הפנורמית המשקיפה על כל מישור החוף.

דגן הסביר למשתתפים את חשיבות המקום ואת משמעות הכינוי 'המרפסת של המדינה': “כשמגיעים לכאן חברי קונגרס הם נדהמים לראות עד כמה ישראל קטנה. מהמקום הזה רואים את נתב״ג ואת תל אביב, ומבינים כמה השומרון מגן על מדינת ישראל. כשאני מציג להם במפה את המרחקים בין הים התיכון לירדן הם לא מאמינים, אבל כשעומדים כאן, הכול מתבהר.”

הוכמן שיבח את תושבי השומרון ואמר בהומור: “אם לא הייתם יושבים פה, הייתי עכשיו תקוע בממ״ד עם הילדים שלי. תראו מה יש פה מסביב, זה לא מובן מאליו.”

דגן הוסיף כי ההתיישבות נמצאת בתנופת התפתחות: “אנחנו קרובים מאוד לרגע שבו נדליק שוב אורות בשא – נור, ובחומש כבר בשנה הקרובה נעבור את מספר המשפחות שהיו לפני הגירוש.”

האירוע בפדואל הוא הראשון בסדרה חודשית שתכלול מפגשים, ימי שיא וסיורים מסובסדים ברחבי השומרון, כחלק ממהלך לחיבור הציבור הישראלי להתיישבות ולמרחבי השומרון.

לפעמים כדי לראות את כל המדינה, מספיק לתצפת ממרפסת אחת


◼️ חדשות יהודה ושומרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: רועי חדר / מועצה אזורית שומרון

דילוג לתוכן