מבזקים
מדליית זהב ללוד: רקדניות סטודיו ספקטור בדרך לבמות בעולם בלוד ינציחו את בני שפר ז"ל בבית חסד ונתינה חדש סוסים תשושים הוחרמו בלוד: העירייה פתחה בפעולת אכיפה נקודת ביטחון חדשה בלוד: שלוש שכונות יקבלו מענה מהיר יותר רחובות פתחה את מסע הלפיד של המכביה 2026 הלוק היומי: ח"כ אביגדור ליברמן מקצץ בירושלים עשרות שוהים בלתי חוקיים נתפסו באזור מודיעין: מסיעים נעצרו הערב בראשון לציון: פסטיבל הספרים חוזר עם אירועים לכל המשפחה סוף שבוע בכרתים: שלושה דורות, סודות ישנים ופצע ישראלי פתוח לראשונה בירושלים: ממ"ד באר זכה בחידון התנ"ך העירוני ביום רביעי: רחוב גורדון ברחובות ייסגר לתנועה בשל עבודות הריסה בקריית גת חגגו שנה של חיבור בין תלמידים לוותיקים אלפי מילואימניקים יגיעו לאקספו תל אביב: יריד תעסוקה מיוחד יתקיים מחר בבאר שבע: בני משפחות של נאצים נפגשו עם שורדי שואה תרגיל כיבוי והצלה רחב היקף בבניין בנתניה אם החופש ייעלם במצפה רמון, הוא לא יישאר גם בתל אביב ללא רגשות אשם: מתכון לעוגת שיש שוקולד עשירה ללא תוספת סוכר "תוספת כוח משמעותית לעיר": 26 חובשים וחובשות חדשים הוסמכו באיחוד הצלה באר שבע באשקלון שיחקו לזכר התאומים גיא ויובל ויינר ז"ל קיץ של חיזוק והצלחה: רחובות מרחיבה את תוכנית הלמידה לבני הנוער גם לחופש הגדול

לילה של אש: מתקפת טילים מאיראן ותקיפות נרחבות בטהרן ובביירות

צה"ל השמיד את מרכז התקשורת האיראני בטהרן וחיסל את מפקד הג'יהאד האסלאמי בלבנון; במהלך הלילה יורטו כטב"מים שחדרו מלבנון וזוהו שיגורים מאיראן לעבר ישראל.

לילה דרמטי ומתוח עבר על כוחות הביטחון ואזרחי ישראל, שהחל בשורת תקיפות ממוקדות של חיל האוויר בלבנון ובאיראן והמשיך במתקפת טילים ישירה משטח איראן. החל מחצות, מטוסי חיל האוויר בהכוונה מדויקת של אמ"ן השמידו את מרכז התקשורת והתעמולה של משטר הטרור האיראני בטהרן. על פי צה"ל, המרכז שימש את משמרות המהפכה לקידום פעולות צבאיות בחסות נכסים אזרחיים. במקביל, חוסל בביירות אדהם עדנאן אלעת'מאן, מפקד הג'יהאד האסלאמי הפלסטיני בגזרת לבנון, שהיה אחראי על מאות פעולות טרור וניהל את מעבר המחבלים בגבול סוריה-לבנון במהלך מבצע "חיצי הצפון".

סמוך לשעה 00:26 זוהו שיגורי טילים מאיראן לעבר שטח מדינת ישראל. פיקוד העורף הפיץ הנחיות מצילות חיים לטלפונים הניידים והציבור נדרש להיכנס למרחבים המוגנים. בשעה 01:00 זוהו שיגורים למספר מרחבים בארץ, ורק ב-01:19, בתום הערכת מצב, הופצה הנחיה כי ניתן לצאת מהמרחב המוגן אך יש להישאר בסמיכות אליו. במקביל למתיחות מול איראן, צה"ל המשיך לפעול בלבנון ובשעה 01:23 החל לתקוף מפקדות ומחסני אמצעי לחימה של חיזבאללה בביירות.

לקראת בוקר נמשכה הכוננות הגבוהה בצפון. בשעה 04:37 הופעלה התרעה בגושרים שהתבררה כזיהוי שווא, אך זמן קצר לאחר מכן, ב-04:43, הופעלו התרעות במרחב הגליל המערבי בעקבות חדירת כלי טיס בלתי מאוישים. חיל האוויר יירט בהצלחה שני כטב"מים שחצו מלבנון. צה"ל מסר כי ימשיך לפעול בעוצמה להסרת כל איום על המדינה, תוך קריאה לציבור להמשיך ולהישמע להנחיות פיקוד העורף.


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן