מבזקים
תאונה באילת: רכב התהפך על גגו, שלושה בני אדם נפצעו בן 58 התמוטט באמצע אימון ברחוב ביבנה: פעולות ההחייאה החזירו לו את הדופק רכב התהפך באילת: לוחם אש שלא היה במשמרת נחלץ לעזרת הלכודים יומיים של הצתות בבת ים: בבית החשוד נמצא רימון שהוסב למטען חבלה מטיילת בת 51 נפלה מגובה רב בנחל עקרבים: מסוק צבאי הוזנק לחילוצה לפני 32 שנה נגנב ממנו טנק, עכשיו האמר צבאי נעלם מאותו בסיס שליד אשקלון הצתת בניין בחולון הסתבכה לפרשת סחיטה: מלכודת בטלגרם וארבעה חשודים הטרגדיה ברחוב אגריפס בירושלים: ההרוגה היא דיפלומטית צ'כית בת 30 אסון בכביש 25 סמוך לנתיבות: נהג אוטובוס נהרג ו־24 בני אדם נפצעו המילים שהשאיר איתי יעבץ לפני שנפל בעזה נחרטות בלב מודיעין אשקלון היא "עיר אלף השקמים", אבל מה קורה לעצים כשהעיר ממשיכה לגדול? שתי טבעות נישואין נזרקו לפח בלוד, מה שקרה אחר כך לא רואים כל יום באיזו שעה נפגעים הכי הרבה בתאונות דרכים בעיר שלכם? הנתונים מפתיעים לא רק קניון: הסיפור הפחות מוכר מאחורי מתחם הענק בכניסה לראש העין הבטיחו כמה חודשים, חלפו יותר מ – 20: הסיפור מאחורי שיפוץ טיפת החלב באשקלון המרכז החדש בבאר שבע מבטיח מהפכה כלכלית, המבחן האמיתי יהיה בתלוש השכר בן 67 התמוטט באולם אירועים בנס ציונה: מצבו אנוש מזל טוב: סופי אוחיון – הגננת של המדינה עבור הורי גן דובדבן באשקלון, חוגגת שריפה לפנות בוקר בגן יבנה: הבן התעורר, העיר את בני הבית ומנע אסון בעקבות שעון החורף – מכניסים את השבת מוקדם; שימו לב לזמני כניסת ויציאת שבת – פרשת וירא | 30-31.10.2026
משפחות מקימות אוהלים בפארק ירושלמי בשעת בין ערביים, ילדים משחקים על הדשא ופנסי קמפינג מאירים את המתחם באווירה משפחתית

לילה תחת הכוכבים: ההרשמה ל"קמפינג בגינה" בירושלים נפתחת – מאות משפחות יוכלו לישון בפארקים העירוניים

עיריית ירושלים משיקה גם השנה את מיזם "קמפינג בגינה", שיאפשר למשפחות לבלות לילה באוהלים בפארקים ובגנים ברחבי העיר, עם פעילויות, מופעים, הקרנות סרטים וארוחת בוקר. ההרשמה תיפתח ביום שלישי, 22 ביולי, בשעה 20:00, ומשפחות המילואים הירושלמיות ייהנו מהנחה וממכסת מקומות ייעודית.
משפחות מקימות אוהלים בפארק ירושלמי בשעת בין ערביים, ילדים משחקים על הדשא ופנסי קמפינג מאירים את המתחם באווירה משפחתית

רשות הצעירים בעיריית ירושלים תקיים גם בקיץ 2026 את מיזם "קמפינג בגינה", שהפך בשנים האחרונות למסורת קיצית בעיר ומאפשר למשפחות ליהנות מחוויית לינת שטח בלב השכונות, מבלי לצאת מירושלים.

המיזם יתקיים בשני מחזורים: 6–7 באוגוסט ו-13–14 באוגוסט, בשבעה פארקים וגנים ברחבי העיר. במהלך הערב ייהנו המשתתפים ממגוון פעילויות לכל המשפחה, ובהן סדנאות יצירה, מופעים, שעת סיפור, משחקים והפעלות לילדים, הקרנות תחת כיפת השמיים ופעילויות נוספות באווירה קהילתית. בבוקר שלמחרת תוגש למשתתפים ארוחת בוקר קלה.

על פי העירייה, האירועים מיועדים למשפחות ירושלמיות בלבד, וההשתתפות מותנית בהרשמה מראש ובתשלום סמלי. כל משפחה תגיע עם אוהל, ציוד שינה וציוד אישי, בעוד שהפעילות עצמה תופעל על ידי העירייה.

השנה הוחלט להעניק הטבה מיוחדת למשפחות משרתי ומשרתות המילואים בירושלים, שייהנו מהנחה ברכישת הכרטיסים וממלאי מקומות ייעודי בכל אחד מאירועי הקמפינג.

אלו הפארקים המשתתפים בין 6–7 באוגוסט: גן ליפשיץ, גן השבשבת, פארק דניה, גן הכדורים

בין 13–14 באוגוסט: גן השלום, פארק רופין, פארק גוננים

ראש עיריית ירושלים, משה ליאון, אמר כי: "קמפינג בגינה הוא הרבה יותר מלינה באוהל – זו חוויה שמחברת בין משפחות, שכנים וקהילות, ומאפשרת ליהנות מהקסם של ירושלים בדרך מיוחדת. גם השנה אנחנו מזמינים את המשפחות הירושלמיות לצאת מהשגרה, לבלות יחד תחת כיפת השמיים וליהנות מקיץ איכותי, קהילתי ומהנה בלב השכונות."

ההרשמה למיזם תיפתח ביום שלישי, 22 ביולי, בשעה 20:00, וצפויה, כמו בשנים קודמות, לעורר ביקוש גבוה בקרב משפחות ברחבי העיר.


◼️ חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מיטל איזביצקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של ירושלים

לחצו כאן
דילוג לתוכן