בין התאריכים 18–20 באוגוסט יארח יער עזריקם את פסטיבל LIVE, לראשונה בתולדות המועצה האזורית באר טוביה. הפסטיבל יתקיים במשך שלושה ימים וישלב הופעות חיות, מרחבי טבע ואווירה פסטיבלית בלב אחד מאתרי הטבע הגדולים באזור השפלה הדרומית.
בערב הפתיחה, יום שלישי, 18 באוגוסט, יופיעו אביב גפן והתעויוט ולהקת ג'ירפות. למחרת, 19 באוגוסט, יעלו לבמה איתי לוי ונדב חנצ'יס, ובערב הסיום, 20 באוגוסט, תחתום את הפסטיבל ריטה.
יער עזריקם, הנחשב ליער הגדול ביותר בתחומי המועצה האזורית באר טוביה, משמש לאורך השנים מוקד לטיולים, רכיבת אופניים ובילוי משפחתי. כעת הוא צפוי להפוך גם לבמת הופעות מרכזית, כחלק מיוזמה חדשה המבקשת לשלב בין מוזיקה ישראלית לטבע הפתוח.
ראש המועצה האזורית באר טוביה, בן כהן, אמר: "פסטיבל LIVE הוא הזדמנות להיחשף לאחד האתרים היפים בארץ. יצרנו פסטיבל המחבר בין הטבע הייחודי של יער עזריקם לבין המוזיקה הישראלית במיטבה, ומעניק לקהל חוויה של תרבות, בילוי וקיץ באווירה אחרת. מטרתנו היא להפוך את הפסטיבל למסורת של לפחות פעם בשנה."
במועצה מציינים כי הפסטיבל נועד למשוך קהל מהאזור ומרחבי הארץ, ולחזק את מעמדו של יער עזריקם כאתר תרבות, פנאי ותיירות לצד היותו מוקד טבע ובילוי.
◼️ חדשות קריית מלאכי, באר טוביה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












