מבזקים
דני קושמרו מתנצל בפני תושבי אופקים: ״לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחד״ שבת של הפסקות חשמל בגן יבנה: נזקי מזג האוויר פגעו בתשתיות – צוותים מתוגברים פועלים ביישוב תאונה קשה בכביש 6 סמוך לרמלה: בן 22 נפצע קשה, צעיר נוסף נפצע בינוני הגשם ייחלש בהדרגה: עדיין חשש להצפות ולשיטפונות הערב ובבוקר יום ראשון המים הגיעו עד המותניים: כבאים חילצו אישה וכלב מבית שהוצף בירושלים בן 9 נפל לבור בעומק של יותר מ – 3 מטרים ונלכד כשעתיים במהלך טיול בירושלים מינוי חדש בעיריית יבנה: אנגדאו יעקב ינהל את תחום הביטחון הקהילתי מ – 0 עד 30 שקל: שמונה אירועים מחכים השבוע לאזרחים הוותיקים ברמלה "תהיו טובים, תצטיינו בכל דבר": מאות טירוני נח"ל רצו לזכר המפקד שנפל בעזה התמוטט באמצע התפילה במערת המכפלה: בן 67 ניצל לאחר פעולות החייאה הצפה בחניון ברמת גן: נזק לרכבים, למעליות ולבניין רחובות: שבוע של חסימות בהרצל וברחובות נוספים, ובשומרים ייגררו רכבים שלא יפונו חילוץ דרמטי באזור שדה בוקר: צעיר כבן 20 נפצע קשה בנפילה מגובה, מסוק הוזנק למקום הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה

מה עשתה יו"ר קק"ל בקרית מלאכי?

יפעת עובדיה-לוסקי התרשמה מהעשייה במרכז קק"ל, ושמעה מפי חבר מועצת העיר נדב ויצמן שהתלווה אליה על התרומה האדירה של המקום לאזור כולו – שבו נוצר רצף חינוכי

יו"ר קרן קימת לישראל יפעת לוסקי עובדיה הגיעה לביקור בבית קק"ל בקריית מלאכי, כדי להתרשם מהנעשה במקום. היא שמעה את המדריכים ושוחחה עם תלמידים שלומדים בבית קק"ל על חשיבות הלימודים ועל ההעשרה שהם מקבלים. עובדיה-לוסקי התרשמה מהעשייה הנרחבת ומהתשוקה של הלומדים למקצועות הטכנולוגיה, ובכלל על ההירתמות של כולם להצלחת דור העתיד של קריית מלאכי.

אל היו"ר יפעת עובדיה לוסקי התלווה חבר מועצת העיר, נדב ויצמן, שהודה לה על האוזן הקשבת ועל הרצון לסייע. "בית קק"ל, בייחוד במיקום שלו, מינף את כל האזור כשלצידו בית הספר אלי כהן ומרכז המחוננים לרום. הביקור של היו"ר הוא עוד חלק בחיזוק הקשרים של קק"ל עם קריית מלאכי, וכמי שמכיר ומלווה אותה כבר שנים אני בטוח שצפויים לנו שיתופי פעולה נרחבים גם בעתיד", אמר ויצמן. "יחד, נבטיח לכל בני הנוער שלנו עתיד טוב יותר באמצעות בית קק"ל ולימוד מקצועות העתיד לטובת השתלבות טובה יותר בתפקידים משמעותיים בצה"ל ובאקדמיה".

היו"ר עובדיה-לוסקי אמרה במהלך הסיור כי החברות עם ויצמן נמשכת עשרות שנים, והיא מובילה לעשייה רחבה למען העם היהודי כולו ותושבי קריית מלאכי. "את נדב מעניינת תמיד העזרה, הוא מתמיד כל הזמן לדרוש עבור התושבים ולפעול למענם, ועושה זאת בהתנדבות מלאה וברוח טובה. אני בטוחה שנדב ימשיך לפעול למען הציבור בקריית מלאכי ולמען הציבור כולו בכל המעגלים שהוא נמצא בהם".

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן