מבזקים
אלימות בדימונה: שני גברים נפצעו באורח קשה; שלושה חשודים, בהם קטין, נעצרו צו איסור פרסום בפרשת הרצח בקטמון: נאסר לפרסם פרטים מהחקירה כוחות צה"ל החלו בפעילות מבצעית נרחבת בחטיבות שומרון ומנשה "אנחנו לקראת מתקפה באיראן – ייתכן כבר בסוף השבוע" ראש עיריית קריית גת, כפיר סויסה: העיר ערוכה לכל תרחיש ראש מועצת גן יבנה, דרור אהרון: אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – כלל המקלטים פתוחים ראש עיריית אשקלון הצטרף לחיפושים: המאמצים לאיתור יובל כוגן בן ה-4 נמשכים דור המדענים הבא כבר כאן: המכינה המדעית הראשונה ביבנה יצאה לדרך חמישה פצועים בתאונת דרכים באשדוד: רכב התהפך בדרך תל מור כך תעברו את 72 השעות הראשונות בבטחה: המדריך שכל משפחה בישראל חייבת להכיר מרוץ נגד הזמן באשקלון: כוחות גדולים מחפשים אחר ילד בן 4 שנעדר באזור החוף הערכת מצב בנתניה; אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף – העיר בכוננות מלאה דיווח ראשוני: תאונת דרכים קשה באשדוד – חשש ללכודים בזירה חשד לרצח בירושלים: גבר כבן 40 אותר ללא רוח חיים בקטמון; חשוד תושב אילת נעצר בן 4 נעדר בשמורת טבע סמוך לאשקלון; כוחות גדולים פועלים לאיתורו דיווח ראשוני: פיגוע דקירה נוסף, הפעם במרחב גנים; המחבל חוסל על ידי כוח צה"ל רמת גן: מעצר החשוד בהשלכת הרימון הוארך – המשטרה מייחסת לו גם חשד לניסיון רצח כוננות שיא בישראל; פתיחת מקלטים – גם באילת פיגוע הדקירה בשומרון: צה"ל חושף את השתלשלות האירוע – אזרח חיסל את שני המחבלים, השריפה נחקרת אילת מרחיבה את תעשיית ההייטק: שלוחת סייבר חדשה תיפתח בעיר עם עשרות משרות ראשונות

מודיעין: הנצחת סרן עדן נמרי ז"ל

"טקס ההנצחה הינו מיזם ייחודי ומרגש של העירייה שנועד להנציח את זכרם של הנופלות והנופלים, בקריאת מעלה או משעול על שמותיהם של החיילות והחיילים"

מנציחים את בנינו ובנותינו שנפלו בקרב על הגנת המולדת

עיריית מודיעין ערכה טקס הנצחה לקריאת משעול על שמה של סרן עדן נמרי, שנפלה בקרב על הגנת המולדת ב-7 באוקטובר. המשעול ממוקם ליד שדרות עומרים 33 ברעות, שמהווה הדרך בין בית ילדותה לבריכה בה כ"כ אהבה לשחות. הטקס התקיים במעמד בני המשפחה והחברים, ראש העיר, חברי מועצה ותושבים רבים שבאו לחלוק כבוד.

טקס ההנצחה הינו מיזם ייחודי ומרגש של העירייה שנועד להנציח את זכרם של הנופלות והנופלים, בקריאת מעלה או משעול על שמותיהם של החיילות והחיילים, ליד הבית בו גדלו או מקום אחר המהווה חלק מאישיותו של הנופל. ההחלטה על מקומות ההנצחה נקבעת בוועדת ההנצחה העירונית לאחר פגישות עם משפחות החללים.

פעילות זו מצטרפת לשלל פעילויות עירוניות הנצחה של העירייה בדרך על מערכת החינוך העירונית המקיימת לאורך השנה אירועים בנושא הנצחה ובהם טקסי ט"ו בשבט בחורשת הנופלים, בחודש מרץ יתקיים חידון המורשת המסורתי ע"ש גיבור ישראל תא"ל נתי גולן ז"ל, אירועי יום הזיכרון, שייערכו השנה בסימן מלחמת "חרבות ברזל", וכן המיזם שנעשה בשיתוף פעולה בין מינהל החינוך, משרד החינוך ובית יד לבנים הנקרא "אלבום לנופלים" בו תלמידים וסטודנטים כותבים יחד עם המשפחות השכולות ספר זיכרון ליקיריהן.

בעירייה רואים חשיבות רבה בעשייה המתקיימת להנצחת הנופלים בין אם ברחבי העיר או בבית יד לבנים. בית, שנבנה במקום מרכזי בעיר ונועד לקדש את החיים! בית בו מתקיימת עשייה ופעילות עירונית יומיומית.

מיזם ההנצחה ימשיך עם טקסים נוספים לזכרם של בני ובנות העיר שנפלו במלחמה, בהגנה על המולדת והציבור הרחב מוזמן לבוא ולקחת חלק. הטקס הבא יתקיים ביום שישי 16.2.24, לקריאת משעול ע"ש רס"ן עמית תירוש, בן 32 בנופלו, בשעה 11:00 ברחוב נחל אלעל 3, בשעה 11:00. במקרה של מזג אוויר חורפי, הטקס יידחה.

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית מודיעין-מכבים-רעות

דילוג לתוכן