מבזקים
הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה

מודיעין: נחנך מבנה הקבע החדש של בית חינוך "צלילים" לתלמידים על הרצף האוטיסטי

בטקס חגיגי שנערך ביום ראשון, 12 באפריל 2026, נחנך מבנה הקבע החדש של בית חינוך “צלילים” במודיעין מכבים רעות, המיועד לתלמידים עם אוטיזם.

בטקס חגיגי שנערך ביום ראשון, 12 באפריל 2026, נחנך מבנה הקבע החדש של בית חינוך “צלילים” במודיעין מכבים רעות, המיועד לתלמידים עם אוטיזם. האירוע התקיים במעמד ראש העיר חיים ביבס, ראש מינהל החינוך בתיה שוכן-אורבוך, מפקחת החינוך המיוחד במחוז ירושלים אורלי שביט-מימרן, צוות בית הספר, הורים ותלמידים.

המבנה החדש משתרע על פני יותר מ־3,500 מ"ר ומציע סביבת לימוד מתקדמת ומותאמת לצרכי התלמידים. הוא כולל 18 כיתות לימוד, חדרי טיפול וחדרי ספח, אולם רב-שימושי, דירת אימון לפיתוח מיומנויות חיים, מטבח לימודי, קפיטריה, מרפסת עם מתקני כושר, חצרות משחקים, שני מגרשי ספורט, מתחמי משחק נוספים ומסלול ייעודי לרכיבה בבימבות.

לדברי העירייה, הקמת המבנה מהווה בשורה משמעותית עבור תלמידי בית החינוך, הצוות החינוכי והמשפחות, ומאפשרת יצירת סביבת לימוד טיפולית, נגישה ומכילה, המקדמת חינוך איכותי ופיתוח מיומנויות חיים מתוך ראייה הוליסטית של צורכי התלמידים.

במהלך הטקס ריגשו תלמידי “צלילים” את המשתתפים כאשר שרו והציגו את בית הספר החדש, במחווה שסימלה את רוח המקום – שילוב של הכלה, צמיחה ואמונה ביכולות כל תלמיד ותלמידה.

ראש העיר חיים ביבס אמר כי מדובר ברגע משמעותי לעיר ולמערכת החינוך: “המבנה החדש מבטא את המחויבות שלנו להעניק לכל ילד וילדה מסגרת חינוכית מותאמת, שתאפשר להם להתפתח ולמצות את הפוטנציאל האישי שלהם”.

מנהלת בית החינוך, יעל אביקסיס, תיארה את המעבר ממבנה זמני לבית הקבע כהגשמת חלום: “במשך ארבע שנים נבנתה כאן דרך של הקשבה, אמונה ואהבה. המעבר לבית החדש מרגש מאוד, והוא מאפשר לנו להמשיך ולבנות מסגרת חינוכית שמכינה את התלמידים לחיים – ובעיקר מאפשרת להם לחיות אותם במלואם”.


◼️ חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית מודיעין מכבים-רעות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן