מבזקים
פצועים בצומת ביל"ו: שני גברים פונו עם חבלות רב מערכתיות רגע של שפיות וטעם איטלקי: מסעדת פלומינו בירושלים פתוחה במרחב מוגן חום, נחמה וטעם של בית: חודש החצ'פורי הבינלאומי במסעדת פטרה באשדוד בעיצומו – גם במלחמה המסעדה פתוחה כרגיל! נזק, חסימות ועימותים: הפרת סדר אלימה פרצה בירושלים מענה בזק בגבעת שמואל: מיגונית חדשה הוצבה בשכונת השחר תוך פחות מ-24 שעות טלטלה פוליטית ברמלה: עו"ד מלכה מששה מנגיסטו חוברת לקואליציית ראש העיר, מיכאל וידל "מחצלות בלילות": היוזמה של רחובות למען בני הנוער בימי המלחמה "זו בהחלט שליחות לסיע לתושבים בימים כל כך מאתגרים" – ראיון מיוחד עם הילה קרופסקי, דוברת נס ציונה מהפכה של צבע: אזור התעשייה הישן באילת משנה את פניו לזכרו של עמית מגנזי ז"ל: עגלת קפה קהילתית תיפתח בגן החשמל בנס ציונה מודל ייחודי בגבעת שמואל: פעילויות הפגה חברתיות בבתי הספר מעבר למדים: הפנים האנושיות של שוטרי מרחב אילת בשל העסקת שב"ח: צו סגירה מנהלי לעסק לממכר מוצרי עישון בתל אביב בזמן שמשטרת אילת נערכת לאיומים מבחוץ – נהגים ממשיכים לסכן חיים מבפנים תאונה קשה סמוך לחופים הדרומיים באילת ישראל שוב בטופ 10: מקום 8 במדד האושר העולמי ערנות אזרחית הובילה למעצר: חשוד בלבוש חרדי נתפס בירושלים באשקלון לא מוותרים על התלמידים: מפגשים חינוכיים במתחם ממוגן במרכז תל אביב: מאות תעודות חשודות כמזויפות נתפסו אצל 4 שוהים בלתי חוקיים תוצאות המטח: פגיעה במבנה באזור תל אביב

מועצת העיר נס ציונה אישרה הסכם גג היסטורי לעיר

הצביעו בעד: כלל חברי הקואליציה וחבר האופוזיציה תומר תדהר. הצביעו נגד: 5 חברי האופוזיציה. חבר האופוזיציה גיל אנוקוב לא נכח בישיבה

עיריית נס ציונה עדכנה כי המועצה אישרה ברוב קולות את הסכם הגג שעתיד לעצב מחדש את פני העיר ולהבטיח פיתוח אחראי לצד שמירה על אופייה הייחודי.

ההסכם כולל תכנון ופיתוח דיור בר השגה לצעירים, חידוש ושיקום שכונות ותיקות, והקמת תשתיות מתקדמות שיספקו מענה לצורכי התושבים והקהילה.

בתום דיון ארוך, שנערך במשך שלוש שעות, בנוכחות עומרי ורדיקה, מנהל בכיר לפיתוח ותשתיות ברשות מקרקעי ישראל, והיועצים המקצועיים לעירייה: איילת ויינר, ועו"ד אשר אלוביץ, הצביעו מרבית חברי המועצה ואישרו את הסכם הגג לעיר.

ראש העיר שמואל בוקסר: “הסכם הגג הוא ההזדמנות שלנו לפתח את נס ציונה באחריות ובאיזון, מתוך מחויבות להבטיח שהדור הצעיר שלנו יוכל להישאר כאן, לגדול כאן ולהקים משפחות בעירנו האהובה. הפיתוח הזה אינו רק עבור ההווה אלא גם עבור הדורות הבאים. אנחנו משקיעים בתשתיות, בחינוך ובשכונות הוותיקות כדי להבטיח שכל תושב ותושבת ירגישו חלק מעיר חזקה ומתקדמת״.

עומרי ורדיקה, מנהל אגף פיתוח ותשתיות רמ"י: רשות מקרקעי ישראל יכולה לבנות גם לבד על אדמות השיכות למדינה. אבל אנחנו מעדיפים ללכת יד ביד עם הרשויות. מתוך הבנה, שכאשר ישנו שיתוף פעולה, כל הצדדים מרוויחים. הסכם הגג נותן לעיר גם עדיפות במשרד החינוך, במשרד התחבורה – כדי לקדם תשתיות ושרותים לצד הבניה. בנס ציונה ידע ראש העיר לדרוש עבור התושבים את הטוב ביותר ולקבל משאבים רבים לטובת העיר.

הצביעו בעד: כלל חברי הקואליציה וחבר האופוזיציה תומר תדהר. הצביעו נגד: 5 חברי האופוזיציה. חבר האופוזיציה גיל אנוקוב לא נכח בישיבה.

הסכם הגג  כולל כ 5700 יחידות דיור, ב 7 מתחמים שונים בעיר, מתוכם כ 3500 יח"ד שכבר אושרו בועדות התכנון וחלקם הוצא לשיווק. במסגרת ההסכם בנוסף לפיתוח השכונות החדשות, תקבל נס ציונה מהמדינה סכום של 400 מיליון ש"ח, להשקעה בתשתיות בעיר הוותיקה, ביצוע השקעות נרחבות בשדרוג המרחב הציבורי, הקמת פארקים ירוקים, סלילת שבילי אופניים, ושיקום שכונות ותיקות, מתוך מחויבות עמוקה לשפר את חיי התושבים הקיימים לצד קידום פיתוח מבוקר.

◼️  הצטרפו לחדשות נס ציונה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן