מבזקים
מהספורטקידס אל הטבע: יום הבחירות במודיעין מציע בילוי מסוג אחר לילדים הפעם הילדים מחליטים: קלפי מיוחדת והצגת סיפור בחינם בגבעת שמואל מהחממה אל שולחן היצירה: יום הבחירות בעוטף עזה מציע בילוי משפחתי אחר הילדים בחופש ואין תוכניות? שלושה רעיונות לבילוי במזכרת בתיה והסביבה ביום הבחירות חתולים שמחפשים בית, ספינת פיראטים וסרט בקולנוע: יום הבחירות בגבעתיים לא חייב להיות משעמם מקלפי על שפת המכתש ועד לכוכבים: יום הבחירות במצפה רמון נראה אחרת לא רק קלפי: כך תוכלו לבלות עם הילדים ביום הבחירות בחולון לא חייבים לנסוע רחוק: שלושה בילויים עם הילדים בגדרה ביום הבחירות מלכת הסקווישים מגיעה, והילדים מכינים בית ממתקים: ההפתעות של יום הבחירות בנס ציונה יום חופש בלי להתרחק מהנגב: מה מחכה למשפחות מנתיבות ביום הבחירות? ההורים לקלפי, הילדים להופעה: בילוי חינמי מחכה למשפחות בגני תקווה כדורי שוקולד, בלונים וקפיצות בלי סוף: נתניה מתכוננת ליום חופש מתוק במיוחד בין האגם לעיר הנבטית: כך אפשר להפוך את יום הבחירות לחוויה משפחתית בדימונה מהשחמט ועד פארק הציפורים: יום הבחירות המשפחתי של סביון וקריית אונו חמישה שוהים בלתי חוקיים אותרו באתרי בנייה בירושלים – שני האתרים נסגרו בצו מחפשים עבודה באילת? עיריית אילת מגייסת סייעות וסייעים למערכת החינוך שימו לב: כביש 461 נסגר בשני הכיוונים בעקבות טעות של נת"ע נעדר כבר חמישה ימים: המשטרה מחפשת את אופק אלקיים בן ה־26 מראשון לציון גבר נמצא ללא רוח חיים בדירה באשדוד, ימים לאחר מותו מופע ב – 20 שקל והרצאות בחינם: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בגבעתיים בנובמבר?

מחזיקת תיק הנשים ברחובות, אוה גור: "מקרי הדיווח על אלימות עלתה"

מערכת החדשות עורכת פרויקט מיוחד עבור תושבי רחובות – שנתיים וחצי מאז הבחירות המוניציפליות ובצל שנה מאתגרת (קורונה) נבחרי הציבור בעיר התבקשו לענות על השאלות המתבקשות: אילו מהלכים הוביל? מה קידם בפועל? ומה מתכנן לעתיד? והפעם, חברת מועצת העיר, ומחזיקת תיק הנשים, אוה גור. 

מה קידמת עד כה במסגרת תפקידך?

"שני הנושאים המשמעותיים היו קידום נשים במגוון תחומים, אם זה הגשמת חלום של תואר ראשון, קידום עסקים עצמאיים, שימוש נכון ברשתות החברתיות. הנושא השני היה העלאת המודעות לאלימות כלפי נשים. בתקופת הקורונה מקרי הדיווח על אלימות עלתה. נושא המודעות והבנה שאפשר להיעזר באנשי מקצוע על מנת לצאת ממעגל האלימות".

בנוגע לעתיד?

"בהמשך הקדנציה אשמח להמשיך ולקדם את נשות רחובות בתחום העסקי, האישי, המקצועי. המשך קורסים שאנו מקיימות בפורום נשים כמו קורס דירקטוריות, קורס מנהיגות, קורסי העשרה לעצמאיות".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן