מבזקים
ארבעה ימים של עבודות בראשון לציון: צמצום נתיבים בגשר משה דיין ורחבעם זאבי האנשים שבנו את ירוחם יהפכו ליצירות אמנות: התערוכה שתספר את סיפורה של העיר נוסעים לכיוון שיבא? חמישה לילות של עבודות בכביש הסמוך לקריית אונו ארבע עסקאות סמים בתוך יומיים באילת: צעיר בן 23 מאשקלון נאשם בסחר בקוקאין ובקטמין מפקקים וצינורות לכלי נגינה: הפסטיבל החינמי שמגיע להרצליה תעלומה בין מדפי הספרים: הילדים במזכרת בתיה מוזמנים להפוך לבלשים 50 שקל לחמישה ימים: ההרשמה לקייטנת חנוכה בקריית מלאכי נפתחה באר יעקב מדליקה את האור: המיזם המיוחד לציון 88 שנים לליל הבדולח פורשים בקרוב? באשקלון מציעים סדנה פיננסית בחינם, ומספר המקומות מוגבל פטור מאגרות והקלות בחניה: ההחלטה החדשה שתשפיע על העסקים במרכז אשדוד 20 שקל להורה ולילד: התוכנית החדשה בחולון למשפחות המגויסים הילדים לא מניחים את המסך? מיכל דליות מגיעה לקריית גת עם הרצאה להורים ארבעה סרטים בערב אחד: פסטיבל הקולנוע הישראלי החדש מגיע לבאר שבע שלוש תחנות, חידות ומשימות: המרוץ המשפחתי שמגיע לפתח תקווה ב – 20 שקל המתכון של סבתא יהפוך לספר: ברמלה מחפשים את הטעמים שלא רוצים לשכוח לא רק לגלול: סדנת טיקטוק חדשה נפתחת בנתיבות ב – 50 שקל מאחורי "כמו צמח בר" ו"שיר של יום חולין": רחל שפירא מגיעה לרמת השרון חשד לפריצה לאופנוע וגניבת רכוש באשקלון: החשוד נעצר עברו הפלילי כולל לא פחות מ – 33 הרשעות חיסוני שפעת, הרצאות ופעילות גופנית: יום בריאות בחינם לאזרחים הוותיקים בלוד נפצעו בשירות המדינה, עכשיו הם בדרך לפתח את הטכנולוגיות שיגנו עליה: 21 פצועי צה"ל מתחילים מחדש ברחובות

מחפשים אהבה? בגבעת שמואל מציעים ערב היכרויות וזוגיות ב-20 שקל

איך מציגים את עצמנו נכון באתרי היכרויות, מה יכול לעזור בדרך למציאת זוגיות ואיך יוצרים הזדמנות לקשר חדש? פורום הפנויים והפנויות של עיריית גבעת שמואל מזמין את מחפשי האהבה לערב מיוחד עם אשת התקשורת והסופרת אמילי עמרוסי. המפגש יתקיים ביום שלישי, 10 בנובמבר, בבית העם בעיר, ומחיר הכרטיס ברכישה מוקדמת עומד על 20 שקל בלבד.

בעידן שבו לא מעט היכרויות מתחילות בהחלקת אצבע על מסך הטלפון, החיפוש אחר זוגיות יכול להיות מסע מאתגר. בגבעת שמואל החליטו להקדיש לנושא ערב מיוחד, שיציע למשתתפים הזדמנות לחשוב מחדש על הדרך שבה הם מחפשים קשר, מציגים את עצמם ומייצרים הזדמנויות להיכרות.

פורום הפנויים והפנויות של עיריית גבעת שמואל יקיים ביום שלישי הקרוב, 10 בנובמבר 2026, את האירוע "יאללה אהבה", בהשתתפות אשת התקשורת והסופרת אמילי עמרוסי.

האירוע יתקיים בבית העם ברחוב יהודה הלוי 39 בעיר, ויעסוק בעולם הזוגיות וההיכרויות, עם התייחסות גם לאופן שבו אנשים מציגים את עצמם בפלטפורמות הדיגיטליות.

במהלך הערב תעסוק עמרוסי בנושאים כמו כוח ההתהוות, שיטת המצלמות ויצירת כרטיס היכרות אישי ומושך באתרי היכרויות. המטרה היא להציע למשתתפים נקודות מבט וכלים שיוכלו לשמש אותם בחיפוש אחר קשר זוגי.

המפגש מתקיים במסגרת פעילות פורום הפנויים והפנויות העירוני, שנועד לתת מענה גם לצרכים החברתיים של מי שמבקשים למצוא זוגיות וליצור הזדמנויות לחיבור ולהיכרות.

לצד התכנים שיעלו במפגש, עצם ההתכנסות סביב נושא משותף מאפשרת למשתתפים לצאת מהשגרה ולהיפגש עם אנשים נוספים שמתעניינים בעולם הזוגיות והקשרים הבין־אישיים.

את הערב יפתחו דברי ברכה של חבר מועצת העיר שמוליק מאירוביץ.

פתיחת הדלתות נקבעה לשעה 20:00, והאירוע עצמו יחל בשעה 20:30.

מחיר הכרטיס ברכישה מוקדמת עומד על 20 שקל, ואילו ביום האירוע יעלה המחיר ל־40 שקל. בעירייה מדגישים כי מספר המקומות מוגבל, ולכן מומלץ להקדים ולהבטיח מקום.

הכרטיסים זמינים לרכישה באמצעות אתר המתנ"ס העירוני ואתר טיקצ'אק. לפרטים נוספים ניתן לפנות לשמוליק מאירוביץ בטלפון 052-5544140.

האירוע "יאללה אהבה" יתקיים ביום שלישי, 10.11.2026, בבית העם, רחוב יהודה הלוי 39, גבעת שמואל.

לפרטים נוספים ולמידע על רכישת כרטיסים באתר העירייה: https://givat-shmuel.muni.il/events/879/

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פריפיק

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גבעת שמואל

לחצו כאן
דילוג לתוכן