סבב ב’ לבחירות לראשות המועצה המקומית קריית עקרון מתקיים היום (יום ראשון, 10.3.24)
כנהוג, בסבב ב’ אין שבתון. תושבות ותושבי המווצה המקומית קריית עקרון יגיעו לקלפיות שהוצבו במוסדות החינוך החל מהשעה 13:00 ועד השעה 22:00.
חובב צברי ראש המועצה המקומית קריית עקרון מכהן בתפקידו כבר שתי קדנציות (2013, 2018) וכעת מתמודד בסבב ב' מול אילן ירימי.
חובב מבקש את תמיכת תושבי המועצה המקומית קריית עקרון כשהוא אומר "עקרון היא מפעל החיים שלי":
"תושבי קריית עקרון היקרים,
הגענו לרגע האמת. כעת זה לגמרי בידיים שלכם. אתם יודעים היטב שעקרון היא מפעל החיים שלי. אני רוצה לבקש מכם שברגע האמת, כשתעמדו היום בקלפי, בואו איתי על מלא ותנו לי את האפשרות להמשיך ולשרת אתכם.
כמו שאני הייתי כאן עבורכם, יום יום, שעה שעה, בעשר השנים שחלפו, כך אני מבקש שתתנו לי היום חמש דקות מזמנכם והצביעו חובב צברי, למען חמש השנים הבאות.
בשם השם נעשה ונצליח.
שלכם,"
אילן ירימי פרסם אף הוא פוסט ברשתות החברתיות בו מבקש את אמון התושבים:
"תושבים יקרים. שבוע וחודש טוב. מחר הכוח בידיים שלכם.
מבקש את אמונכם בי לראשות המועצה כדי שנוציא את היישוב האהוב שלנו לדרך חדשה.
מתחייב להשקיע את כל ניסיוני וליבי כדי לשדרג את קריית עקרון בכל התחומים: בתחבורה, בחינוך, בביטחון, בתשתיות, פיתוח ושיפור פני העיר, בתרבות הפנאי ובאיכות חיי התושב.
שלכם, אילן"
נאחל בהצלחה לשני המתמודדים!
◼️ לקבוצת חדשות קרית עקרון בווטסאפ לחצו כאן
◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – הבמה הפוליטית, בחירות לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











