מבזקים
"לצערנו הרב פציעותיה היו משמעותיות ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותה"; אזהרה: תיעוד קשה לצפייה מהתאונה בכביש 90 באר שבע: שריפה פרצה במקלט בבניין מגורים בן דודו של אהד יערי ה"יד נרצח לפני שלושה חודשים בפיגוע עדכון: הושגה שליטה בשריפת הקוצים בשכונת עין כרם בירושלים דיווח ראשוני: הרוגה בהתהפכות משאית בכביש 90 דרומית לצומת הערבה הזמר ישי לוי מאושפז במצב קשה בבית החולים דיווח ראשוני: שריפת קוצים התלקחה הלילה בשכונת עין כרם בירושלים שיא כל הזמנים? עשרות אלפי מבלים גדשו את חופי אשדוד בסוף השבוע בשל שריפה מעמוד חשמל: שיבושים באספקת החשמל בשדרות ירושלים בגן יבנה אירוע חריג בדרום לבנון הותר לפרסום: סמל אהד יערי ז״ל מרחובות, לוחם בגדוד שקד, נפל בקרב בלבנון הותר לפרסום: סרן שחר גמלא, קצין בסיירת אגוז בן 24 מנטור, נפטר מפצעיו לאחר שנפצע באורח קשה בקרב בלבנון טלטלה בצמרת המוסד: סגן ראש הארגון א' מסיים את תפקידו לבקשת ראש המוסד רומן גופמן שבת של אלימות ברהט: גבר ונער נפצעו באורח בינוני בשני אירועים שונים עוד תאונה באשדוד: ילד בן 8 נפגע מרכב, מצבו בינוני בן 14 נעדר – מי ראה את יהודה זכריה? תאונה קשה בכביש 4 ליד צומת ניצנים: 8 פצועים, בהם שניים במצב קשה ושניים במצב בינוני אלימות בבריכה ברמת גן: קטטה המונית הסתיימה בדקירת אישה ובמעצר שני חשודים שלושה קציני צה"ל נפצעו בקרבות בדרום לבנון, שניים מהם באורח קשה סגירת מעגל מהירה באשדוד: נעצר חשוד בהצתת רכב הלילה בעיר

מסתמן: חובת עטיית מסכות החל מיום ראשון

פרויקטור הקורונה פרופ' נחמן אש הזהיר הערב (חמישי) כי ההתפרצות שהחלה בבנימינה ובמודיעין מתפשטת גם לערים אחרות ברחבי הארץ. אש הוסיף כי בשבוע הבא תחול שוב חובת עטיית מסכות בחללים סגורים, וקרא לציבור לעטות מסכות עוד לפני כניסת החובה לתוקף.
בפתח דבריו, אמר אש כי "ההתפרצות שהייתה ממוקדת בבנימינה ומודיעין מתפשטת למקומות נוספים – כפר סבא, רמלה והרצליה ולערים נוספות. המשימה של כולנו היא להשתלט על ההתפרצות ולהוריד את התחלואה למינימום. אני קורא למי שצריך – לבוא להיבדק. מי שהיה במגע עם מאומת חשוב להיבדק, לא חשוב אם אתה מחוסן או לא מהבחינה הזאת".
אש ציין שנכון לשעה 17:00 אובחנו 123 חיוביים לקורונה. "שמירה על הבידוד היא עקב האכילס שלנו. מפירי הבידוד הם הבעיה של כולנו. זו הדרך שבו המחלה מתפשטת כעת ואיך שנכנסים וריאנטים לארץ. חובת הבידוד חייבת להיות במודעות של כולנו", הוא הוסיף. "אם ילד שהה בחו"ל ומגיע למחרת לבית הספר, זה לא בסדר. וכולם צריכים לומר את זה לו ולהוריו".
כפי שפרסמנו אמש, ברקע העלייה בתחלואה, מנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' חזי לוי חתם על תיקון לצו בריאות העם, לפיו ניתן להטיל קנס בגובה של 5,000 שקלים על אחראי על קטין מתחת לגיל 12 אם הקטין מתגורר עימו והפר בידוד. בנוסף, נקבע כי יש לעטות מסכה בשדה התעופה הבין-לאומי, במעברי גבול, ובמקום שניתן בו טיפול רפואי.
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן