מבזקים
בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם ירושלים מזהירה בעלי כלבים: ודאו שחיסון הכלבת בתוקף בדרך למכביה: לפיד המשחקים הגיע להרצליה והדליק את הספירה לאחור חדר סמינרים בסורוקה יוקדש לזכר שלושת ההרוגים מפגיעת הטיל בבאר שבע

מעבר צה"ל לנגב הוא משימה לאומית; יש לקדם את התשתיות בבאר שבע

מעבר צה"ל לנגב הוא מגה מהלך שעתיד לקרות בקרוב ועל כן זוהי משימה לאומית חשובה. לבירת הנגב מגיע סטנדרטים גבוהים של תשתיות כמו בגוש דן.

השרה רגב בבאר שבע: "מעבר צה"ל לנגב הוא משימה לאומית ויש לקדם הצעת מחליטים לקידום התשתיות בעיר באר שבע"

במהלך ביקורה של שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב, בעיר באר שבע, הודיעה השרה כי בעקבות מעבר צה"ל לנגב, יש לקדם הצעת מחליטים של תשתיות התחבורה בעיר באר שבע כחלק ממשימה לאומית לשיפור תשתיות בירת הנגב. "זוהי משימה של כלל ממשלת ישראל ולא רק של העיר באר שבע", הדגישה השרה רגב.

בדיון שנערך נכחו ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ', ראש מנהל תשתיות, אבנר פלור, מנכ"לי יחידות הסמך של המשרד נתיבי ישראל, נתיבי איילון, רכבת ישראל וגורמי מקצוע נוספים.

במהלך הפגישה, נידונו קידומם של הפרוייקטים התחבורתיים הגדולים שמקודמים בעיר באר שבע ובהם הרכבת הקלה בין באר שבע לליקית, רשת המסילות המהירות בין באר שבע לתל אביב ומתח"ם רכבת צפון ורכבת מרכז בעיר.

במהלך הישיבה, הודה ראש העיר לשרת התחבורה ולצוותה על שורת פרויקטים שמקודמים בימים אלה בעיר באר שבע וביקש את עזרתה של השרה וצוות משרדה להיערכות לקראת מעבר צה"ל לנגב.

יצוין כי קודם לכן, ביקרה השרה רגב בבית החולים סורוקה שבעיר את לוחמי צה"ל שנפצעו במהלך הקרבות בעיר עזה. השרה שמעה את סיפורי הגבורה, התעניינה בשלומם, עודדה את רוחם והודתה להם על נחישותם ואומץ ליבם שהם מגלים במהלך הלחימה. השרה רגב בירכה את החיילים לרפואה שלמה ולהחלמה מהירה.

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, תא"ל (במיל') מירי רגב: "במסגרת ביקור מקצועי בעיר באר שבע שמעתי מקרוב אחר התקדמות הפרוייקטים התחבורתיים הגדולים שמקודמים בעיר כחלק ממעבר צה"ל לנגב. מדובר במגה מהלך שעתיד לקרות בקרוב ועל כן זוהי משימה לאומית חשובה. הנחתי כי יש לקדם הצעת מחליטים כי לבירת הנגב מגיע סטנדרטים גבוהים של תשתיות כמו בגוש דן. באר שבע כמטרופולין תסייע גם לחבל התקומה ותספק שירות תחבורתי יעיל ונוח לכלל האזור".

ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ': "קיימנו דיון חשוב עם שרת התחבורה מירי רגב וצוותה בנוגע לעתיד תשתיות התחבורה בבאר שבע ובמטרופולין. חיזוק מטרופולין באר שבע הוא משימה לאומית. אני קורא לממשלת ישראל לקדם את החלטת הממשלה למטרופולין באר שבע, שתשים דגש גם על שדרוג תשתיות התחבורה והשירותים התחבורתיים, להאצת תנופת הפיתוח של באר שבע, וכחלק מהערכות למעבר בסיסי צה"ל לבאר שבע ולנגב. חיזוק באר שבע הינו חלק בלתי נפרד ממהלך הלאומי הנדרש לשיקום העוטף והנגב המערבי."

◼️ לקבוצת חדשות באר שבע והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – נדל”ן, כלכלה ועסקים לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות בווטסאפ – תחבורה ותעופה לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות משרד התחבורה

דילוג לתוכן