מבזקים
"לא ראיתי דבר כזה בארץ": סגן השר אלמוג כהן הצדיע לניהול החירום באשקלון – צפו בסרטון שר הביטחון באשדוד: "חוסן התושבים הוא המפתח ליכולת של צה"ל לנצח" הודעת דובר צה״ל בעקבות גל השמועות להתגברות הירי פיקוד העורף לאזרחים: החוסן שלכם חיוני לניצחון אשקלון: איים על שוטרים עם מסור – ובביתו נתפסו מאות גרמים של קנביס בצל המחסור בדם: אשקלון פתחה יום התרמה בבניין העירייה חוליית גנבי רכבים סוכלה בצפון ירושלים אזהרה לצרכנים: חשש לגלוטן בקמח עדשים וקמח חומוס שסומנו “ללא גלוטן” תרגיל חירום בנס ציונה: יחידות חילוץ יתאמנו בתרחיש נפילת טיל צמרת הסוכנות היהודית סיירה בראש העין: סיוע ותמיכה לתושבים שנפגעו מטילים 17 אתרי תקשורת חדשים יוקמו בבנימין: שר התקשורת בקרב חירום עם ראש המועצה נמל אשדוד מרחיב פעילותו: משרד התחבורה וחברת נמלי ישראל מקצים שטח תפעולי נוסף "סגירת חשבון" אלימה בירושלים: שני חשודים נעצרו לאחר שתקפו נהג אוטובוס בשני מקרים קריית מלאכי: מאות סלי מזון חולקו למשפחות הזקוקות לסיוע בתקופת החירום סוכלה הברחת כ-4.5 טונות של מוצרי חלב ללא פיקוח ממחלבה בחברון שיועדו לשיווק בישראל גם בימי חירום: כפר סבא ממשיכה בעבודות תחזוקה ושדרוג תשתיות תוך שמירה על בטיחות העובדים והתושבים יו״ר האופוזיציה ברחובות יניב מרקוביץ' קורא לשיפור שילוט ומידע על מקלטים ציבוריים נבלמה היוזמה לוועד עובדים בקרן לפיתוח קרית מלאכי: רק 36 חתימות לעומת הנדרש 180 הערכת מצב בגן יבנה: זמני מענה גבוהים בשיטור ובפיקוח – המשטרה והעירייה בוחנים שיפורים בן 40 מאשדוד איים על גרושתו בהודעות קוליות: "את תסבלי, אני מבטיח לך"

מענקי הביטוח הלאומי למשפחות החטופים לא יושבו

המענקים הרבעוניים ישארו בידי המשפחות ולא יוחזר גם כאשר החטופים יחזרו. כמו כן, גם המענק לילדים מעל גיל 21 של החטוף ואחיו או אחיותיו יישארו בידי המשפחה ולא יוחזרו. במסגרת רפורמת נפש אחת – בני משפחה ממעגל ראשון של חטוף ששב מהשבי יהיו זכאים למימון טיפולים נפשיים.

השר יואב בן צור נפגש אמש (א) עם נציגי מטה ובני משפחות החטופים, מלווה במ״מ מנכלית הבטל״א ירונה שלום.

השר יואב בן צור בפגישה עם משפחות החטופים – ״כלל אזרחי ישראל מאוגדים כמקשה אחת לבצר את ביטחונה של ישראל ולהשיב את החטופים ארצה. לראות את הילדים יוצאים מהגיהנום מלויים בחיילי צה״ל זהו רגע של תקווה ואור בתוך החושך הגדול שפקד אותנו, אין נחמה עד שנחזיר את אחרון הבנים״.

״השבת החטופים לחיק משפחתם, זהו האתגר הביטחוני, מוסרי, הגדול ביותר בתולדות ישראל. נושא החטופים הוא המטרה המרכזית, הקדושה והחשובה שממשלת ישראל נדרשה לטפל בו לצד מיטוט חמאס וארגוני הטרור.

הקפדתי לא להתראיין בנושא החטופים, מכיוון שזה נושא רגיש ביותר, העיסוק התקשורתי בתוכן המתווה והפרטים שנידונים ע״י גורמי הביטחון בחדרים סגורים, רק מחזק את הטרור הפסיכולוגי האכזרי שחמאס מפעיל עלינו.

החלטנו בהנהלת הביטוח לאומי כי המענק הרבעוני על סך 45 אלף ש"ח להורים או לבן/בת הזוג – ישאר בידי המשפחות ולא יוחזר גם כאשר החטופים יחזרו.
כמו״כ המענק בסך 21 אלף ש״ח לילדים מעל גיל 21 של החטוף ואחיו או אחיותיו מעל גיל 22 – נשאר בידי המשפחה ולא מוחזר גם כאשר החטוף חוזר במהלך הרבעון. במסגרת רפורמת נפש אחת – בני משפחה ממעגל ראשון של חטוף ששב מהשבי יהיו זכאים למימון טיפולים נפשיים.״

◼️ לקבוצת חדשות אילת והערבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות דימונה, מצפה רמון וים המלח בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות נתיבות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות קרית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות גן יבנה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מזכרת בתיה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות קרית עקרון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות רחובות בווטסאפ לחצו כאן

◼️  לקבוצת חדשות נס ציונה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות לוד בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות רמלה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות השר

דילוג לתוכן