פני כשבועיים השתוללה שרפה גדולה בהר דבורה שבאזור נוף הגליל, אשר הביאה להרס גדול של הטבע הסמוך לעיר ופגעה במספר שכונות. עצים רבים נשרפו. ברחובות החליטו לחבק את נוף הגליל ולהעביר להם משלוח של עצים . כל זאת על מנת לסייע במסגרת מאמצי שיקום השטח. היום, יום חמישי, יצאה עיריית רחובות משאית גדולה של אגף גנים ונוף ובה למעלה ממאה עצי נוי ופרי, המיועדים לשתילה בנוף הגליל. העצים הם תרומת חברות שונות שנרתמו ליוזמה לסייע לנוף הגליל לפרוח מחדש.

מנכ״ל עיריית רחובות, דורון מילברג, מכהן גם כיושב ראש איגוד המנכ״לים של הרשויות המקומיות בישראל, ביקש שרחובות תשמש דוגמא לרשויות המקומיות בסיוע המוניציפלי לנוף הגליל. רחמים מלול, ראש עיריית רחובות: ״תושבי רחובות שמחים לחבק את תושבי נוף הגליל. משאית עם כמאה עצים עושה את דרכה לנוף הגליל, ואנו מקווים כי האזור כולו ישוב לפרוח מחדש בהקדם האפשרי״.
דורון מילברג, מנכ״ל עיריית רחובות ויו״ר איגוד המנכ״לים של הרשויות המקומיות בישראל: ״רחובות שמחה להעביר דווקא משלוח פורח וירוק לנוף הגליל. אנחנו גאים לסייע לחברינו בצפון בבניה מחדש של הטבע העירוני בסמוך לבית״
ראש העיר נוף הגליל רונן פלוט: "ההתגייסות של עיריית רחובות והעומד בראשה לסייע בשיקום נזקי השריפה בנוף הגליל מחממת את הלב של כולנו. רחובות כמו גם רשויות נוספות שנרתמו בכל רחבי הארץ להושיט יד במלאכת השיקום מתרגמת הלכה למעשה את ערכי הסולידריות גם בשעה זו כשכל אחת מהרשויות מתמודדת בעצמה עם משבר הקורונה. אין לי ספק שהעצים מרחובות ייקלטו בהצלחה באדמת נוף הגליל ויהיו סמל לערבות הדדית במלוא תפארתה".

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








