מבזקים
נפילת פריטי אמל״ח בשוהם וראשון לציון- ללא נפגעים | צפו בתמונות צפו בסרטונים: טיל מאיראן יורט מעל נתב"ג; דיווחים על נפילות רסיסים בראשון לציון ושוהם הרצליה: טבעת נתקעה באצבע, מתנדב ידידים הגיע והציל את המצב תל אביב: חשוד נעצר אחרי שוד מזוין במרכול ברחוב הרצל זעזוע: כתב אישום בגין רצח נגד אופיר בן דוד – הרעיל את בת זוגו לשעבר ב"סם האונס" ביום העצמאות “אשב עליך בית סוהר”: אישום חמור בפרשת אלימות משפחתית באילת תושב אשקלון תובע את העירייה בכ – 55 אלף שקל אחרי שהצפה השביתה את רכבו זהירות ב"עיר היין": מצלמה משטרתית הוסתרה בתוך מכולת אשפה – צפו בתיעוד גוש עציון פותח את בתי הספר: “הביטוי הטוב ביותר לעוצמת ישראל” מועצת יבנה אישרה תקציבי חירום – תקציב 2026 לא עלה להצבעה סוכל פיגוע בלוד: חשוד נעצר בתוך מסגד בעיר רהיט דקורטיבי, בפנים סמים: כתב אישום בפרשת הברחה לירושלים אשקלון: נעצר קטין החשוד ששדד תחנת דלק באיומי לום יוזמה עירונית ביבנה הופכת את המקלטים הציבוריים ליצירות אמנות הקו הראשון של אור יהודה: 60 מתנדבים תרגלו תגובה לנפילת טיל מדימונה לחזית האזרחית: העיר קוראת לתושבים להצטרף למערך המתנדבים שדרות מלמדת חוסן: כלים מעשיים לחיים תחת איום מתמשך מזג האוויר היום: קריר, מעונן ועם גשם מקומי בצפון ובמרכז משאית מוזיקה, ערכות לילדים והמון לב: החזית האזרחית של הצעירים באשדוד יהוד מונוסון: אזעקה נשמעה, המשחק במגרש נמשך

נחשף בחקירת שב״כ ומשטרת ישראל: תושב פתח תקווה, ביצע משימות בשליחות גורמים זרים

במסגרת פעילות משותפת של שירות הביטחון הכללי ויחאב״ל להב 433 במשטרת ישראל, נעצר במהלך חודש דצמבר 2024, אלכסנדר גרנובסקי, אזרח ישראלי, בן 29, תושב פתח תקווה, בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות לאחר שהוחשד כמי שהיה מעורב במספר הצתות רכבים בשליחות גורמים זרים ברחבי ישראל.

נחשף בחקירת שב״כ ומשטרת ישראל: ישראלי נוסף, תושב פתח תקווה, ביצע משימות בשליחות גורמים זרים ברחבי ישראל

במסגרת פעילות משותפת של שירות הביטחון הכללי ויחאב״ל להב 433 במשטרת ישראל, נעצר במהלך חודש דצמבר 2024, אלכסנדר גרנובסקי, אזרח ישראלי, בן 29, תושב פתח תקווה, בחשד לביצוע עבירות ביטחוניות לאחר שהוחשד כמי שהיה מעורב במספר הצתות רכבים בשליחות גורמים זרים ברחבי ישראל.

חקירת השב"כ והמשטרה העלתה כי החל מחודש נובמבר האחרון, עמד אלכסנדר בקשר עם גורמי טרור מחוץ לישראל וביצע עבורם מספר רב של משימות ביטחוניות שונות תוך שהוא מבין כי יש בהם כדי לפגוע בביטחון המדינה והכל בשל בצע כסף.

בין המשימות שביצע:

הצתת שמונה רכבים במספר הזדמנויות שונות ברחבי ישראל תוך שהוא מרסס כתובות גרפיטי "ילדי רוחאללה", צילם מתקן תשתית של מדינת ישראל במרכז הארץ, צילום הכניסה לשכונת מגוריו של חבר הכנסת ושר הביטחון לשעבר בני גנץ ושליחת הצילום למפעיליו, העברת פרטי מידע של אזרח ישראלי אותו מכיר לטובת בחינת גיוסו לפעילות על ידי גורמי הטרור, רכישת מדים צבאיים במטרה להכין סרטון בו ישרוף את המדים, ועוד.

עוד העלתה החקירה כי מפעליו של אלכסנדר בחנו עמו אפשרות להשיג רובה ורימונים על מנת לירות לעבר בתים. כמו כן ביקשו ממנו לאסוף ולהעביר מידע על כתובות מגורים של שרים בממשלת ישראל, להצית ניידת משטרה, אוטובוס ומשאית, אולם אלכסנדר סירב לביצוע משימות אלו.

היום 30.12.2023 הוגשה כנגד אלכסנדר הצהרת תובע ובימים הקרובים צפוי להיות מוגש כתב אישום לבית המשפט המחוזי מרכז.

מקרה זה מצטרף לשורת מקרים מהשנה האחרונה המלמדים על מאמצים חוזרים ונשנים של גורמי טרור ומודיעין עוינים לגייס אזרחים ישראלים לטובת ביצוע משימות שנועדו לפגוע בביטחון מדינת ישראל ותושביה.

גופי הביטחון של מדינת ישראל, ובכללם שירות הביטחון הכללי ומשטרת ישראל, שבים ומזהירים את אזרחי ותושבי ישראל מפני קיום קשר עם גורמים זרים וביצוע משימות עבורם. כלל גופי הביטחון יפעלו למצות את הדין בחומרה מול כל המעורבים בפעילות שכזו.

הציבור מתבקש להמשיך ולדווח על כל פניה חשודה שמתקבלת מגורם לא מזוהה לביצוע "עבודות" ומשימות שונות.

 

◼️ הצטרפו לחדשות פתח תקווה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: שאטרסטוק

דילוג לתוכן