מבזקים
כפר סבא: 125 קמ״ש בנת"צ הסתיימו במוות של צעירה בת 33 אשדוד, קריית מלאכי ובית"ר עילית: אלקטרה אפיקים מעדכנת את התחבורה הציבורית לשבועות הרובע החדש של הרצליה מתקדם: אלפי דירות בדרך בצפון העיר נס ציונה מחזירה את הטבת הקיץ: חניה בחצי מחיר בפלמחים נמל אשדוד: סוכלה הברחת סיגריות ב – 20 מיליון שקל לאזור יהודה והשומרון תושב ראשון לציון התחזה לקרוב משפחה וגנב כרטיסי אשראי מחדר במלון בים המלח מירוחם עד מצפה רמון: מהפכת האנרגיה הירוקה מגיעה לדיור הציבורי ערד: כך נחשפה שיטת הפורצים שהחליפו לוחיות רישוי בית גוברין: חג הקציר יורד לשטח עם חוויה חקלאית למשפחות אילת: לוחמי האש הגיעו לאירוע – וגילו דירה שחייבת הצלה מהפכת ענק בדרום: אלפי יחידות דיור חדשות, מלונאות ומסחר יוקמו בירוחם ובדימונה בתי הספר "שיזף" ו"אהוד מנור" קטפו את אליפויות הקט-רגל של אור יהודה תסדר את הבלורית הג'ינג'ית ותכריע: הזיגזג הבלתי נסבל של דונלד טראמפ משגע את המזרח התיכון “לא דור הטיקטוק”: בכירי הביטחון הצדיעו לדור הלוחמים החדש בנתניה בדרך לפרס הארצי? גבעתיים הציגה את האקוסיסטם החינוכי שלה ירושלים בראש: אלפי דוחות לנהגים שלא חגרו חגורת בטיחות ירושלים פותחת רישום לקייטנות החופש הגדול: כל המידע בכתבה “לא ויתרו על ירושלים”: אור יהודה הצדיעה לנספי סודן 40 מיליון שקל ישדרגו את רחובות רמת בית שמש א׳ לוד: 6 שנות מאסר לשב״ח שדרס חייל בכניסה לצריפין

נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

הנהלת נמל אשדוד אירחה לביקור מקצועי את נציגי אגף הרכב של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, במטרה להעמיק את שיתופי הפעולה בין הגופים ולחזק את ממשקי העבודה המשותפים.

הנהלת נמל אשדוד אירחה לביקור מקצועי את נציגי אגף הרכב של משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, במטרה להעמיק את שיתופי הפעולה בין הגופים ולחזק את ממשקי העבודה המשותפים.

הביקור, שנערך על רקע חשיבותו האסטרטגית של הנמל למערך הלוגיסטי והתחבורתי של ישראל, כלל סקירה מקיפה על פעילות הנמל, היערכותו לאתגרים עתידיים ותפקודו כמתקן תשתית חיוני.

במהלך היום נשאו דברים מנכ״ל הנמל ניסן לוי ודלית רגב, מנהלת אגף פיקוח ובקרת רכב. את הסיור המקצועי הוביל קצין הבטיחות הנמלי, אלברטו אמסלם. המשתתפים ביקרו במרכז המבקרים של הנמל וקיבלו הסבר על פעילותו השוטפת, ובהמשך יצאו לסיור ברציפים, שם נחשפו לתהליכי שינוע המטענים והחיבור לרשת הכבישים הארצית.

הסיור כלל דיונים מקצועיים ושאלות מצד נציגי המשרד, שנענו על ידי גורמי המקצוע בנמל, ובסיומו נערכה שיחת סיכום בה הודגש הצורך בהמשך חיזוק הקשר בין הגופים.

יו״ר דירקטוריון הנמל, שאול שניידר, ציין כי מדובר בצעד נוסף בבניית שותפויות עם גורמי ממשל: “שיתוף הפעולה עם משרדי הממשלה מהווה נדבך מרכזי בשמירה על רציפות תפקודית – הן בשגרה והן בשעת חירום”.

מנכ״ל הנמל, ניסן לוי, הוסיף כי הביקור צפוי לתרום להעמקת הידע ההדדי ולשיפור העבודה השוטפת בין הצדדים, תוך חיזוק הקשר המקצועי בין הנמל לבין אגף הרכב במשרד התחבורה.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: מיכאל שאייביץ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן