מבזקים
פשיטה על בית הימורים חשוד סמוך לקריית גת: כ-30 שחקנים עוכבו לחקירה | תיעוד מרכז מיחזור ומבקרים חדש מוקם באילת: כך הוא אמור לסייע לסביבה ולעיר שלושה אירועי ענק, הופעות ואטרקציות לכל המשפחה: כך ייראה חודש התיירות בישראל רצים לזכר גיבורי אופקים: מרוץ הגבורה יתקיים בפעם השלישית יותר ירוק ופינות ישיבה חדשות: השדרוג שמגיע לפארק באשקלון בזמן השקת הרכב החדש: מנוף קרס באתר בנייה ברמת גן ופועל נהרג לומדות להטיס מטוסים כבר בתיכון: חדר סימולטורים חדש נפתח בבאר שבע שלט להפעלת מטען חבלה ותחמושת נתפסו במתחם ציבורי באשדוד לא עוד בית קפה רגיל: המיזם החברתי החדש שנפתח בקריית גת תלמידי יבנה יצעדו לזכרו של יואל פיטר ז״ל ביום ההליכה העולמי תאונה קשה סמוך לראשון לציון: נהגת כבת 60 מחוסרת הכרה מלונדון לבת ים: עשרות משפחות בוחנות מעבר לישראל גבעת שמואל: רז שרייבר חוזר לקואליציה של יוסי ברודני שירת במודיעין, וביבנה הוא מלמד ישראלים לדבר ערבית: הסיפור של רועי סראג' גולן כשנגמרה הפרנסה, הם התחילו להכין פיקניקים. ואז הגיע צו המילואים: הסיפור שמאחורי עסק ביהוד בירוחם גם נורה שרופה יכולה להפוך למתנה: הסיפור של מיטל מ״סטודיו גלגולים״ משדה הקרב לשוק מחנה יהודה: הסיפור שמאחורי מסעדת הבשרים בירושלים מעזה אל הדשא הירוק בכפר סבא: המילואימניק שפתח את ״מעשה בקפה״ יותר מ – 300 ימי מילואים, ובין לבין מלמד את הצעירים בלוד ורמלה לנהוג: הכירו את זוהר ישראל נפצע בצוק איתן, שירת שנה במילואים והקים במודיעין עסק שנולד מההזמנות של אשתו מחו"ל

נתיבי איילון נפתחו לתנועה: המשטרה עצרה שלושה מפגינים

"קומץ פורעי חוק ירדו לנתיבי איילון וחסמו את הכביש, תוך סיכון חיי אדם בזמן שתנועת כלי רכב נוסעת על הכביש במהירות גבוהה. תגובה מהירה של השוטרים הובילה לפינוי הפורעים בתוך דקות ספורות והכביש נפתח לתנועה"

משטרת ישראל הודיעה הערב (מוצאי שבת) על פתיחתם מחדש של נתיבי איילון, לאחר ששוטרים פינו קומץ פורעי חוק שחסמו את הכביש. במהלך הפעילות נעצרו שלושה מהמפגינים, ונתפסו ברשותם חומרים שיועדו להצתה.

"משטרת ישראל נערכה מראש לקראת מחאה מתוכננת, בהתאם לתנאים שהוצבו למארגנים", נמסר. "בתום המחאה החלו חלק מהמוחים בתהלוכה במרכז תל אביב, כאשר הם חוסמים צירים ומפרים את הסדר הציבורי. קצין משטרה שליווה את התהלוכה כרז למפגינים לחדול מעימותים עם השוטרים והפרות הסדר, לאחר שהכריז על ההפגנה כבלתי חוקית".

למרות האזהרות, חלק מהמפגינים ירדו לנתיבי איילון. "קומץ פורעי חוק ירדו לנתיבי איילון וחסמו את הכביש, תוך סיכון חיי אדם בזמן שתנועת כלי רכב נוסעת על הכביש במהירות גבוהה. תגובה מהירה של השוטרים הובילה לפינוי הפורעים בתוך דקות ספורות והכביש נפתח לתנועה".

במהלך הפינוי נעצרו כאמור שלושה מפגינים ונתפסו חומרי בעירה. "במהלך פעילות המשטרה נעצרו שלושה מפירי סדר ונתפסו חומרי בעירה שיועדו להצתת מדורות בצירים ראשיים".

במשטרה הדגישו כי הם רואים בזכות המחאה אבן יסוד במדינה דמוקרטית, ומאפשרים את קיומה כל עוד היא במסגרת החוק. עם זאת, הבהירו: "המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה, וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות תחבורה בישראל, נהגים, מוניות, אוטובוסים, תנועה ועוד בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן