במסגרת המדיניות העירונית לקידום תחבורה מקיימת והפחתת עומסי התנועה, עיריית רחובות קוראת לתושביה להצטרף למיזם ארצי חדש. המיזם מאפשר הצטרפות לקבוצות רכישה של אופניים חשמליים היברידיים (המסייעים בפידול) בתנאים ייחודיים ובמחירים נוחים במיוחד.
היוזמה נולדה משיתוף פעולה בין חבר המועצה ומחזיק תיק התחבורה, רונן אהרוני, לבין יגאל ברקן, ממובילי קבוצת התושבים "רחובות בשביל האופניים". המהלך מהווה צעד משלים לסלילת רשת שבילי האופניים המתרחבת בעיר, ומציב את רחובות בשורה אחת עם ערים כמו ירושלים ותל אביב.
מה מציעה קבוצת הרכישה?
-
מחירים תחרותיים: הוזלה משמעותית בזכות כוח הקנייה הקבוצתי.
-
דגמים בלעדיים: גישה לדגמים איכותיים שלא תמיד מגיעים לשוק הפרטי בישראל.
-
מגוון רחב: כעשרה סוגי אופניים, כולל אופני משא (קרגו) וערכות לשדרוג אופניים קיימים.
-
ביטחון ושירות: הרכישה והאחריות מתבצעות ישירות מול הספקים המובילים.

חבר מועצת העיר ומחזיק תיק התחבורה, רונן אהרוני: "לצד תכנית סלילת שבילי האופניים, שאנו מקדמים בעיר רחובות, אני שמח על שיתוף הפעולה עם קבוצת 'רחובות בשביל האופניים'. המיזם לקבוצת רכישה של אופניים היברידיים מאפשר נסיעה נוחה ובטוחה במחירים נוחים. אני מאמין שהמיזם יעודד תושבות ותושבים לעבור מהרכב הפרטי לרכיבה באופניים."

יגאל ברקן, ממובילי קבוצת "רחובות בשביל האופניים": ״אנו מעודדים את תושבי ותושבות העיר להצטרף לקבוצת הרכישה ומברכים את עיריית רחובות שתומכת ביוזמה. בזכות קבוצת הרכישה יוכלו הרוכבים לרכוש במחירים תחרותיים אופניים אמינים ואיכותיים שיוכלו להפוך את הרכיבה לנעימה ובטוחה יותר. אנחנו מאחלים שיוזמה זו, יחד עם הקמת תשתיות אופניים לקהילת הרוכבים והרוכבות יאפשרו להתנייד ברחובות בקלות ובמהירות״
איך מצטרפים?
הרישום למיזם אינו מחייב ומאפשר קבלת פרטים על ימי הדגמה והסברים על הדגמים השונים.
◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן










