מבזקים
שלוש שנים חי ברחובות ובחופי אילת: הלוחם שנפצע חוזר לחיים דרך המוזיקה אירוע חריג בלוד: רוכב אופניים התנגש ברכב חונה ברחוב בר כוכבא אזהרה צהובה בישראל: שרב וחשש מוגבר לשריפות – ומתי יגיע הגשם? שתי זירות בפתח תקווה: חשד לרצח אישה, בעלה נמצא מת בסמוך אילת: קריאה לתרומות שיאפשרו לילד לחגוג יום הולדת ים מאיר קרן: ״תושב נתניה צריך להרגיש בטוח בבית שלו״ קריית גת: ערב של עוצמה ונתינה לזכר עדן מולאי ז״ל חיים ביבס נפרד מאמו לילי ז״ל: ״לעד אשא אותך בליבי״ הסריקות במערב ראשון לציון הסתיימו: לא נמצאו חומרים מסוכנים אירוע דקירות הלילה באשקלון: גבר כבן 40 נפצע באורח בינוני שגריר קזחסטן ביקר בנמל אשדוד לקידום קשרי הסחר לא כל אלימות משאירה סימנים: בנס ציונה ילמדו לזהות נורות אזהרה בזוגיות איילון ייחסם ל – 16 וחצי שעות: החסימות שצפויות לשבש את התנועה באזור הרצליה חשד לרצח בפתח תקווה: אישה נרצחה באירוע אלימות – המשטרה פתחה בחקירה 100 שקל לחמישה ימים: ההרשמה לקייטנות חנוכה בבאר טוביה נפתחה חולון רוצה לשלם פחות על חשמל: האם גם התושבים ירוויחו מזה? לא כל מה שמרגישים אפשר לומר: בקריית גת רוצים לתת לבני הנוער מיקרופון 250 חדרים, הופעות ותיירים חדשים: מה באמת תרוויח דימונה מכפר הנופש ממשית? 134 דירות בשכירות מופחתת בלוד: המחירים כבר נחשפו, אבל ההגרלה עדיין לא נפתחה 102 דירות במגדל בן 15 קומות ברמלה: מה מתכננים ליד כביש 431 ואיך זה ישפיע על התושבים?

יבנה נפרדת מיהודה ברוס: ראש העיר לשעבר הלך לעולמו בגיל 74

כיהן כראש העיר בין 1987 ל-1998; בעירייה ספדו למי שהותיר חותם עמוק על פיתוח יבנה

עיריית יבנה מודיעה בצער רב על פטירתו של ראש עיריית יבנה לשעבר, יהודה ברוס ז"ל, אשר הלך לעולמו והוא בן 74.

ברוס, יליד שנת 1951, כיהן כראש עיריית יבנה בין השנים 1987-1998 והקדיש שנים רבות מחייו לשירות הציבור ולעשייה למען העיר ותושביה. במהלך כהונתו הוביל מהלכים משמעותיים לפיתוחה של יבנה, קידם תכניות בנייה וצמיחה, ופעל במסירות לחיזוק הקהילה ולעיצוב דמותה של העיר בשנים משמעותיות בתולדותיה.

יהודה ברוס ז"ל נודע כאדם ערכי, צנוע וישר דרך, בעל תחושת שליחות עמוקה ואהבה גדולה לעיר יבנה ולתושביה. פועלו הציבורי הותיר חותם עמוק על התפתחות העיר ועל חייה של הקהילה המקומית.

בשנת 2022 חנכה עיריית יבנה את המרכז הקהילתי נאות שמיר על שמו, כהוקרה על תרומתו הרבה לקידומה ולפיתוחה של העיר לאורך השנים.

לצד פעילותו הציבורית הענפה, ברוס בנה ביבנה משפחה לתפארת: 6 ילדים ו-14 נכדים, יחד עם רעייתו מזל, שתמיד הייתה לצידו לאורך דרכו הציבורית והאישית, והם זכו להעמיד דור המשך הממשיך את ערכי הנתינה, הקהילה והאהבה לעיר.

ראש העיר, רועי גבאי אמר: "יהודה ברוס ז"ל היה מגדלור של מנהיגות ועשייה ציבורית. איש ישר דרך, אוהב הבריות שכל מי שהכיר אותו ידע על מסירותו, על הערכים שלו ועל האהבה הגדולה שהייתה לו לעם ישראל וליבנה. אנחנו נזכור אותו תמיד, ונמשיך להוקיר את פועלו למען העיר ותושביה".

ראש העיר, מועצת העירייה הנהלת העיר, ועד העובדים ועובדי העירייה משתתפים בצער המשפחה ומביעים תנחומים מעומק הלב לרעייתו מזל, לילדיו, לנכדיו ולכל בני המשפחה.

יהי זכרו ברוך.


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית יבנה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן