מבזקים
זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח" תאונה קשה ברהט: הולך רגל כבן 60 נפצע קשה לאחר שנפגע מרכב

עין גדי נצורה: כביש 90 נחסם דרומה – המשטרה פרסה מחסומים לאורך הגזרה

השיטפונות בים המלח מחריפים: מועצה אזורית מגילות מעדכנת כי הציר המרכזי נחסם לחלוטין דרומה מעין גדי. תושבי האזור רשאים לעבור רק עד מצפה שלם. כוחות המשטרה פרוסים בשטח: "אין להגיע לאזור, הכביש הפך למסוכן".

מזג האוויר הסוער במדבר יהודה הוביל הבוקר (ראשון) לחסימה משמעותית של עורק התחבורה הראשי בדרום. בעקבות שיטפונות עזים שחצו את הכביש, משטרת ישראל ומועצה אזורית מגילות הודיעו כי כביש 90 נחסם לתנועה מצומת עין גדי ודרומה.

המשטרה מבצעת בשעה זו חסימות תנועה לאורך כל הגזרה כדי למנוע מרכבים להיקלע לאזורי הסכנה. על פי הודעת המועצה, נכון לעכשיו לא ניתן להגיע ליישוב עין גדי.

עבור תושבי המועצה האזורית מגילות, התנועה מתאפשרת באופן מוגבל בלבד: הנסיעה דרומה מותרת עד ליישוב מצפה שלם בלבד, ומשם והלאה הציר סגור לחלוטין לכל סוגי הרכבים.

במועצה אזורית מגילות עוקבים מקרוב אחר התפתחויות מזג האוויר וזרימת הנחלים. בהודעה רשמית שיצאה לתושבים נכתב: "המשטרה מבצעת חסימות לאורך הגזרה. נמשיך לעדכן בהתאם להתפתחויות".

גורמי ההצלה באזור ים המלח שבים ומזהירים כי הכבישים באזור עלולים להינזק מהזרימות החזקות, וכי סכנת ההיסחפות ממשית. הציבור מתבקש שלא להגיע לאזור לצורך "צפייה בשיטפונות", שכן הדבר מקשה על כוחות הביטחון ומהווה סכנת חיים.


◼️ חדשות ים המלח והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: Gemini

דילוג לתוכן