מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"

פגיעה שהתגלתה באיחור: דירה בתל אביב נפגעה משברי אמל״ח

חבלני המשטרה פועלים במקום לאחר גילוי הנזק, ללא סכנה לתושבים

שוטרי מחוז ת"א וחבלני המשטרה מטפלים בזירת פגיעה שאותרה בדירה, לאחר שעובד תחזוקה של בעל הדירה שהגיע למקום, הבחין בנזק שנגרם, ככל הנראה כתוצאה מפגיעת שברי אמל"ח שאירעה לפני מספר ימים.

עובד תחזוקה בבית פרטי בתחומי מחוז ת"א, הגיע לבית והבחין בהרס בתוך הדירה, מיד דיווח על כך למוקד המשטרה. שוטרים וחבלני משטרה הגיעו למקום, בודדו את הזירה ופועלים כעת לבחינת הממצאים וסילוק האמל"ח תוך סריקה נוספת לאיתור חפצים חשודים נוספים. לא דווח על נפגעים ולא נשקפת סכנה, נבהיר כי תושבים אינם פונו מבתיהם.

משטרת ישראל שבה וקוראת לציבור להישמע להנחיות פיקוד העורף, להימנע מהגעה לזירות, לא לגעת בפריטים חשודים או בשרידים העלולים להכיל חומרי נפץ, ולדווח באופן מיידי למוקד 100 על כל ממצא חריג או חשוד.


◼️ חדשות תל אביב יפו בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן