מבזקים
לא רק במגרש: "המעודדת" של ילדי קריית אונו נלחמת על תשומת הלב שלהם – מול המסכים מהפכת הביטחון באופקים: כך ישתנו הכניסות לעיר כבר מהלילה המהלך שממצב את אשדוד במרכז תעשיית האופנה בישראל בן זוגה לשעבר של ליה מלכה נאשם באיומים; החשד במעורבות ברצח עדיין נחקר אלפים חגגו את חודש הגאווה בראשון לציון: המופעים, האירועים והערב שהפך לשיא החגיגות מודיעין פותחת קיץ בלי כרטיסים: פסטיבל בירה, מונדיאל, לילות ענבה ומתחמי נוער ללא תשלום מגרש פטאנק חדש הוקם במושב סגולה לוותיקות ולוותיקים סמוך לגדרה: בן 60 התמוטט בתעשיון ראם – ופונה בהכרה מלאה לאחר החייאה קריית אונו פותחת את הקיץ: ברי סחרוף, דני סנדרסון, רוני דלומי ואירוע מים חדש 22 יזמיות הציגו מיזמים טכנולוגיים בירושלים: אלו הזוכות בתוכנית ASPIRE בית שמש ואשקלון במסלול מהיר: הממשלה אישרה קידום של כ – 7,800 דירות חדשות מודיעין מכבים רעות ציינה את חודש הגאווה: אירועים למשפחות ולבני נוער רחובות: כשכדורגל פוגש מדע – שבוע מיוחד בגן המדע של מכון ויצמן אשקלון הצדיעה למתגייסים: מאות בני נוער חגגו עם לירן דנינו ומתן חסן בת ים נגד החרמות: מתנדבות מהעיר הובילו תוכנית חברתית בבית הספר טבנקין פריצת דרך של חוקרי אוניברסיטת בן גוריון: כך עשוי להשתפר בעתיד סיכוי ההצלחה של השתלות מח עצם מודיעין מכבים רעות: ילדי העולים החדשים חידשו את הגינה האקולוגית במרכז לעולה אחרי קדנציה קודמת בעיר: עמיר קשי חוזר לנהל את אגף הרווחה בנס ציונה ירושלים היא היעד המוביל לעולי המערב: 2,494 עולים חדשים בחרו בעיר פתח תקווה סוגרת את רשימת 15 הערים המובילות בקליטת עולים חדשים

פרשת הדקירות ביבנה: הבן: "הוא רצה לדקור את אבא שלי במטבח של בית כנסת"; האב – מאשדוד: "אמרתי לו 'תירה בי' מהפחד"

השופטת דליה אסטרייכר האריכה את מעצרו של כל אחד מהשניים [האב-מאשדוד והבן-מיבנה] עד ליום ראשון, 20 באפריל 2025.

אב ובנו – אברהם עמר (63) תושב אשדוד, ויוסי עמר (44) תושב יבנה – נעצרו אתמול שלישי, 15 באפריל, בחשד לביצוע עבירות חמורות של תקיפה בנסיבות מחמירות. השניים הובאו למעצר לאחר תקרית אלימה במהלכה נפצע אדם מדקירות ונזקק לטיפול רפואי. הדיון בעניינם התקיים בבית משפט השלום בראשון לציון בפני השופטת דליה אסטרייכר.

לפי המשטרה, "אתמול אחר הצהריים התקבל אירוע במוקד 100 על אדם דקור ברגלו ופצוע במספר מקומות". סרטוני מצלמות האבטחה במקום, כך לטענת נציג המשטרה רס"ב עוז יעקובוביץ, מציגים כי "החשוד הזה ואבא שלו תקפו ודקרו את הקרבן מספר פעמים".

במהלך הדיון, הוצג לבית המשפט סרטון מהאירוע, שנטען כי מתעד את התקיפה. על פי נציג המשטרה, "החקירה בראשיתה. נבקש לבצע 12 פעולות חקירה – חלקן בנות שיבוש".

הבן, יוסי עמר [מיבנה], אמר בדיון: "תראה במצלמות איך אני משתלט עליו עם סכין ענקית, מסמן עם הידיים. הוא רצה לדקור את אבא שלי במטבח של בית כנסת. הוא רוצה לדקור את אבא שלי עם סכין גדולה, הזעיקו אותי. אני מגדל ארבעה ילדים לבד".

האב, אברהם עמר טען: "שברו עלי כיסאות… הראש שלי נפוח ולא רוצים לקחת אותי לטיפול… הוא תקף אותי בסכין וגם באקדח. אמרתי לו 'תירה בי' מהפחד".

במהלך הדיון נטען כי באופניים של אחד החשודים נמצאה סכין כסופה, אך טרם התברר אם זו הסכין ששימשה בתקיפה. בנוסף, צוין כי נעשתה הפנייה לבדיקה רפואית ולצילום חבלות בגופו של האב, בעקבות תלונות על פגיעות שנטען שלא תועדו קודם.

השופטת דליה אסטרייכר האריכה את מעצרו של כל אחד מהשניים עד ליום ראשון, 20 באפריל 2025.

בהחלטתה נימקה: "עיינתי בחומר החקירה… שוכנעתי שמתקיימות עילות מעצר של מסוכנות וחשש לשיבוש החקירה. יש לאפשר את המשך החקירה בעוד החשוד נתון במעצר".

עוד הורתה השופטת כי יש לאפשר לשניים טיפול רפואי וציוד, וכי על המשטרה לצלם ולתעד את החבלות הנטענות על ידי החשודים עוד באותו היום.

דקירות ביבנה על רקע סכסוך מוקדם: אב ובנו נעצרו

◼️ הצטרפו לחדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן