מבזקים
פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם

צפו בתיעוד המרגש: שגב כלפון על אדמת ישראל

התרגשות גדולה בעיר דימונה – החטוף השב שגב כלפון, בן העיר, שנחטף באכזריות ממסיבת הנובה בקיבוץ רעים בשבעה באוקטובר, שב הבייתה. לפני זמן קצר דרך על אדמת ישראל ובקרוב יפגוש בבני משפחתו.

התרגשות גדולה בעיר דימונה – החטוף השב שגב כלפון, בן העיר, שנחטף באכזריות ממסיבת הנובה בקיבוץ רעים בשבעה באוקטובר, שב הבייתה. לפני זמן קצר דרך על אדמת ישראל ובקרוב יפגוש בבני משפחתו.

צפו בתיעוד המרגש:


שגב בן ה-28 נחטף בזמן שניסה להימלט עם חברו, אסף הרוש, משטח המסיבה. לאחר שנטשו את רכבם, השניים רצו בשטח. אסף הסתתר בשיח, בעוד שגב חצה את הכביש ונתפס על ידי מחבלים שהעלו אותו לטנדר. אסף ראה את חברו נחטף כשהוא בחיים וללא פציעות פיזיות נראות לעין.

משפחתו של שגב (הוריו גלית וקובי) קיבלה אות חיים מבנם באמצעות חטוף ששוחרר (אוהד בן עמי), ששהה עמו בשבי. עדויות אלו מטרידות במיוחד: שגב תואר כסובל מ"התקפי זעם וניתוקים מהמציאות" ומחרדה קשה, פוסט-טראומה שהחמירה במהלך השבי.

האם, גלית כלפון, הדגישה בעקבות העדויות כי בנה "עוּנה, הוא מיוסר, רזה ומורעב," וכי הם "צריכים לעשות הכול כדי שייצא." למרות המצוקה, חטופים שהיו עמו בשבי תיארו את שגב כדמות "אלפא" שניסתה לעזור לאחרים, ואף "חילק פיתות בשבי" לחבריו. המשפחה, שמיעטה להתראיין בתקשורת עד לקבלת המידע המטריד על מצבו, נמצאה בחזית המאבק. במקביל לדיווחים על משא ומתן, הם המתינו לשובו של שגב וציינו כי כשיפגשו בו, הדבר הראשון שישאלו יהיה "איפה כואב לך?".

היום הסיוט הזה נגמר. שגב חוזר הבייתה, לדימונה, ורבים ממתינים לו עם דגלי ישראל וקריאות "גיבור".

משפחתו של שורד השבי שגב כלפון ביקשה למסור:

״שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה.
תודה לאל שגב שלנו בבית. אנחנו רוצים להודות ולהזכיר את האנשים האמיצים שבזכותם הגענו ליום המרגש הזה- חיילי צה״ל וכוחות הביטחון שנלחמו במשך שנתיים שלמות והקריבו את חייהם ואת נפשם למעננו. לעולם נוקיר לכם תודה.

שולחים את תפילתנו לריפוי כל הפצועים בגוף ובנפש, ואת תמיכתנו לכל המשפחות השכולות, לעד נהיה איתכם ונדאג להזכיר את יקיריכם ואת גבורתם.
תודה לכל עם ישראל, על שעטפו אותנו לאורך כל הדרך.

לצד השמחה הגדולה של משפחתנו, ליבנו עם משפחות החללים שלא יזכו לחבק את יקיריהם. לכל משפחה מגיע לסגור מעגל ולהביא את יקירו לקבורה ראויה בארץ ישראל, לא נוותר עד שהחטוף האחרון יגיע״.


◼️ חדשות דימונה, ערד, ירוחם, ים המלח בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן