מבזקים
הצפות באשקלון: כבישים נחסמו והעירייה פתחה חמ״ל חירום כביש 90 נחסם לתנועה: חשש להצפות באזור ים המלח ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה

קדישא ראשל"צ באירוע לציון ז' באדר במעמד ראש העיר

עובדי חברה קדישא ראשון לציון ציינו ביום שלישי בשבוע שעבר, באולם הסמוך לבית הכנסת עולי בבל בראשון בעיר, את יום ז' באדר – תאריך לידתו ופטירתו של משה רבנו עליו השלום. במעמד זה נכח ראש העיר ראשון לציון, רז קינסטליך, יועץ ראש העיר רונן זינגר וחברת מועצת העיר מיכל קלדרון והתקיים טקס פרידה ממספר עובדים שהגיעו לגיל פרישה.

מנכ"ל חברה קדישא ראשון לציון, ישראל הורוביץ, אמר: "מי שלמעשה קבר את משה רבנו הוא הקב"ה בכבודו ובעצמו ויום זה, משתלב אגב כך, עם פעילותה המקצועית והחשובה של חברה קדישא. מדי שנה אנו מקיימים כעין 'יום כיפור מקצועי', כלומר העובדים צמים, מתפללים, אומרים סליחות כמו יום צום לכל דבר ומבקשים סליחה מהנפטרים, אם חס וחלילה פגענו במישהו". לאחר צאת הצום קיימו העובדים תפילה וסעודת מצווה באולם הסמוך לבית הכנסת עולי בבל בעיר במעמד ראש העיר, יועצו וחברת המועצה.

ראש העיר ציין כי הסעודה הזו היא זכר למנהיג הגדול של עם ישראל, אשר מקום קבורתו לא נודע. ביום זה צוין גם ברחבי הארץ יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל אשר מקום קבורתם לא נודע. קינסטליך עמד על החשיבות הגדולה במלאכת הקודש של עובדי חברה קדישא, שנדרשים לרגישות יתירה ויחס מיוחד ברגעים הקשים ביותר שיש למשפחות. ראש העיר בירך את העובדים על המסירות, עבודת הקודש ועל הידוק שיתוף הפעולה המתגבר מיום ליום בין העירייה לארגון.

הורוביץ סיכם ואמר: "השתתפות ראש העיר במעמד זה מסמלת את החיבור ושיתוף הפעולה בין חברה קדישא ראשון לציון לבין העירייה ולרווחת התושבים". במעמד זה התקיים גם טקס פרישה למספר עובדים שהגיעו לגיל פרישה.

קרדיט צילום: באדיבות חברה קדישא ראשל"צ.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אילת והערבה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשקלון

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר יעקב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של באר שבע והנגב

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גדרה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של גן יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן