מבזקים
רוכב אופנוע נפצע בינוני לאחר שהחליק ברחוב בני ברית באשדוד מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון

קריית גת: תושבי אשקלון והסביבה נאשמים בסחיטה אלימה של בעל חברת הנדסה

פרקליטות המדינה הגישה כתב אישום נגד חמישה נאשמים, בהם תושבי אשקלון, נועם, עוזה ובית שקמה, בחשד שניסו לסחוט מיליוני שקלים מקבלן תוך איומים על חייו; "אני הביטוח הלאומי של העולם התחתון"

פרקליטות מחוז דרום הגישה לאחרונה לבית המשפט המחוזי כתב אישום חמור נגד תומר יפרח (47) מנועם, אפיק מגידיש (20) מעוזה, שי מגידיש (42) מאשקלון, ניר קירי (20) מאשקלון ועמוס טייאר (49) מבית שקמה. החמישה נאשמים כי על רקע סכסוך כספי, ניסו לסחוט באיומים ולוחמה פסיכולוגית בעל חברת הנדסה שביצע פרויקטים באתר בנייה בקריית גת.

מכתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד שני ספיר אסלן, עולה כי תומר יפרח ביצע עבודות עבור המתלונן וטען לחוב כספי שגובהו היה במחלוקת. בתחילת חודש נובמבר, לאחר שנגרם נזק למכונות באתר הבנייה בקריית גת, החלו הנאשמים במסע איומים טלפוניים ופרונטליים. באחת השיחות איים אפיק מגידיש על הקבלן: "המכונה זה רק ההתחלה, גם לבית שלך יגיעו. החוב שלך כבר עבר את השתיים (מיליון)". בשיחה אחרת דרש נאשם נוסף, ניר קירי, תשלום של 300 אלף שקלים באופן מיידי.

המתלונן, שחש מאוים, הסכים להיפגש עם הנאשמים כשהוא נושא עמו 8,000 ש"ח במזומן, אך במהלך הפגישה הובהר לו כי "החוב הפך להיות החוב שלנו" וכי להתנהגותו יהיו "השלכות כבדות". על פי כתב האישום, הנאשמים המשיכו להטריד ולאיים על הקבלן גם לאחר שהודיע כי אביו נפטר. בפגישה נוספת שנערכה תחת פיקוח משטרתי, הטיחו בו הנאשמים: "אני הביטוח הלאומי של העולם התחתון… אני אעשה נזקים בגוף שלך, נקמה בגוף שלך".

שיא האירוע נרשם כאשר הנאשמים דרשו מהקבלן לשלם שני מיליון שקלים תוך איום מפורש: "אל תישן רגוע בקומה 17". בשלב מסוים הורה אחד הנאשמים "לתת לו טיפול קטן", והמתלונן הוכה בגופו ונאלץ להימלט מהמקום תוך שאחד הנאשמים רודף אחריו. באותה עת פשטו כוחות ימ"ר לכיש, שניהלו את החקירה, על המקום ועצרו את הנאשמים. לנאשמים מיוחסות עבירות של סחיטה באיומים וסחיטה בכוח, ובמקביל להגשת כתב האישום הוגשה בקשה למעצרם עד תום ההליכים.


◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות אשקלון והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן