מבזקים
אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל בקריית מלאכי החליטו להזכיר מי באמת מחזיק את מערכת החינוך ספריית דורון נפתחת מחדש: רמת השרון מציינת 100 שנים לשבוע הספר עם עשרות אירועים לכל המשפחה חברת מועצת העיר אשקלון, תמר קידר חושפת: "הוגשה נגדי תביעת השתקה על סך 850 אלף ש"ח"

קריית עקרון מציינת "שנת האוריינות": השפה והסיפור במרכז החיים הקהילתיים

תחת הנהגתו של ראש המועצה אילן ירימי, קריית עקרון חוגגת השנה את "שנת האוריינות" עם תוכנית חינוכית רחבת היקף שמציבה את השפה והסיפור במרכז חיי היישוב.

תחת הנהגתו של ראש המועצה אילן ירימי, קריית עקרון חוגגת השנה את "שנת האוריינות" עם תוכנית חינוכית רחבת היקף שמציבה את השפה והסיפור במרכז חיי היישוב. המהלך, המובל על ידי מחלקת החינוך והספרייה היישובית, כולל פעילויות לילדים בכל הגילאים, מהתינוקות ועד לתלמידי בתי הספר.

ההשקעה מתחילה כבר בגיל הרך (0–3). במסגרת מיזם "דברו איתי" מטמיעים צוותי החינוך את חשיבות הדיבור והתקשורת עם התינוקות. בנוסף, מוקמת ספרייה ייחודית בתוך המרכז לבריאות המשפחה, וההורים זוכים לגישה לספריית שמע דיגיטלית. בובת "עברי" מלווים את הילדים במעונות ומשמשת כלי חווייתי לחיזוק השפה.

בגילאי 3–6, התוכנית מתרחבת לגנים: הגננות עברו השתלמויות מקצועיות עם הסופרת רחלי פלישמן, ספריות הגן חודשו, וקבוצת הסורגות היישובית יצרה בובות "עברי" שמחברות בין הדור הוותיק לדור הצעיר.

גם בבתי הספר היסודיים מתקיימת מהפכה חינוכית:

  • שיאני הקריאה – תלמידים שיתמידו בקריאה יזכו להוקרה אישית מדי חודש בלשכת ראש המועצה.
  • תערוכת "מבעד למסכה" – פרויקט אמנותי שבו כל כיתה עיצבה מסכה בהשראת ספר. התערוכה תיפתח ביום שני, ה-16/2.
  • השראה מקצועית – במסגרת שבוע החינוך, צוותי החינוך יצאו ב-24/2 לספרייה הלאומית.

ראש המועצה אילן ירימי מסביר:
"השפה היא המפתח. קריית עקרון בחרה להפוך את האוריינות לשפה משותפת – ברחוב, בגנים ובבתים, כדי להעניק לכל ילד וכל ילדה את הכלים להצלחה בעתיד."

תערוכת "מבעד למסכה" תיפתח בספרייה ביום שני, 16/2, בין השעות 16:00–17:30. בואו לראות איך הספרים האהובים על הילדים הופכים ליצירות אמנות מרגשות.


◼️ חדשות קריית עקרון בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן