מבזקים
תושבי רחובות, שימו לב: השינויים הגדולים לקראת פסח כבר כאן היוזמה שמרגשת את אור יהודה: בני הנוער מפעילים ילדים במקלטים רחובות: דיווח על פגיעת פריט אמל"ח בבניין מגורים רחובות מתכוננת ללילה בלי שגרה: שיבושי מים צפויים בכל העיר החינוך המיוחד חוזר ברמלה: זה מה שיקרה כבר ביום ראשון הורים באילת, שימו לב: קייטנות ניצנים בפסח יפעלו גם השנה זמני כניסת ויציאת שבת 20 – 21.03.2026 | פרשת ויקהל – פקודי גשם, רוחות וסכנת שיטפונות: כך ייראה סוף השבוע בישראל מהמקלטים ועד הגעלת כלים: ההיערכות החריגה לפסח בזמן מלחמה “זה ייקח ככל הנדרש”: נתניהו במסר לציבור על המשך הלחימה מיום ראשון: הקלות בהנחיות פיקוד העורף במספר אזורים בארץ לוחם מילואים בכיפת ברזל הואשם בריגול עבור איראן משרד החינוך מרחיב את המענה: בית הספר של החגים יפעל בפסח סכנה בתוספי מורינגה: משרד הבריאות פרסם אזהרה לציבור רסיסים ברחובות: עיריית רחובות קוראת לתושבים להתרחק מאזור רמב"ם-ארלוזורוב שיבושים בירושלים: חפץ חשוד עצר את תנועת הרכבת הקלה בקו האדום בשורה לנושאי הנשק: הוארך תוקף רישיונות כלי הירייה ומועדי ההכשרות בשבוע הבא: הלימודים חוזרים בהדרגה וההסעות מתחדשות ראש העין מתכוננת לפסח – סגן מנהל אגף התברואה, רונן ג'ובאני: "חשבתם שנעלמתי? אני פה! רוצים לספור אצבעות?" נפילה במתחם בתי הזיקוק בחיפה; פגיעה ישירה בקריית שמונה

ראיון מיוחד עם מנהל קבוצת מכבי שעריים כפיר קירט: "ייתכנו שינויים בקבוצה בעקבות ההפסדים"

כפיר קירט נחשב לדמות מפתח במועדון מכבי שעריים, בראיון מיוחד שנערך איתו הוא מספר על הפתיחה החלשה של הקבוצה, ציפיות הקבוצה בעונה הנוכחית ועל הדרבי הנחשק שעיר שלמה מחכה.

כפיר קירט ראשית

כפיר נשאל על הפתיחה הרעה של הקבוצה שמסתכמות בשתי הפסדים "אכן זו פתיחה גרועה במבחן התוצאה, אך לפי מה שאני רואה ייתכנו שינויים בקבוצה שיצליחו לעזור לקבוצה. להזכירך עד מחזור שישי השגנו רק 6 נקודות, ועד מחזור 15 כבר היינו עם 26 נקודות.

בסופו של יום, שעריים כרגע בתקציב זעום יחסית לשאר הקבוצות הליגה, כאשר יש 6 קבוצות שמשקיעות סכומי עתק בעונה הנוכחית".

קירט הוסיף ממה נבע ההפסד נגד אור יהודה: "נגד אור יהודה החמצנו ללא הרף והתוצאה לא משקפת כלל, היה חסר לנו את הרגל המסיימת וייתכן שזו הבעיה. תפקידי לתת שקט למועדון ושקט לצוות המקצועי כדי שהכל יתנהל כשורה וברוגע".

קירט שכבר מומחה ועבר המון בליגה א', נשאר עם רגליים על הקרקע כאשר נשאל על ציפיות הקבוצה העונה "המטרה היא לעשות את המקסימום עם התקציב הנמוך שעומד לרשותנו, שנה שעברה ידענו לנצל זאת בחכמה והצלחנו להפתיע ולסיים בפלאיוף העליון. כמובן שהשנה פלאיוף עליון יחשב הצלחה".

כאשר נשאל על היריבה מרמורק שמסומנת כקבוצה בטוחה לעלייה ועל הדרבי הקרוב "הדרבי זה רק עוד משחק, נכון שזה מלא אמוציות ויוקרתי, אך זה רק עוד 3 נקודות, אין לנו חששות מאף קבוצה".

כפיר קירט סיים את הראיון באיחולי חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל.

דילוג לתוכן