מבזקים
הותר לפרסום: רס״ן (מיל׳) הראל בירנשטוק מנוקדים ורס״ם (מיל׳) תמיר וקנין מאילת נפלו בקרב בדרום לבנון רוכב אופנוע בן 57 נפצע קשה בכביש 412 סמוך לאור יהודה השריפה במפעל באשקלון: שלושה נפגעו משאיפת עשן, חוקר שריפות הוזמן לזירה אבל בגוש עציון: רס״ן הראל בירנשטוק מנוקדים נפל בקרב בלבנון קטטה ביציע באצטדיון המושבה: אוהדים התעמתו עם המאבטחים, אדם נפצע וחשודים עוכבו עשן כבד מעל מפעל באשקלון: מכולה להרצת מנועים עלתה באש אסון כבד בלבנון: שני לוחמי מילואים מחטיבה 55 נפלו, ארבעה נוספים נפצעו קטין נדקר בפארק באשדוד: חשוד בגילו נעצר זמן קצר לאחר האירוע הילד נלכד על "מתקן האריה" באשקלון – לוחמי האש חילצו אותו באמצעות מנוף 15 שחקנים, מאות צופים ורגע אחד בלתי נשכח: ההצגה שכבשה את רחובות מילאנו, פריז וירושלים: הבירה הישראלית בצמרת התיירות העולמית השכונות הוותיקות באשקלון בדרך לשינוי ענק | כל הפרטים גלי החום מגיעים – וגבעתיים מגיבה: כך העיר מתכננת להגן על התושבים בשורה לבעלי העסקים ברחוב הרצל ברחובות: אלפי שקלים עשויים להיחסך בן 74 מנתניה נאשם בעבודת כפייה ומעשים מגונים בעובדים זרים שהעסיק במשקו הרצוג בקבורת עצמות משפחת הרצל: "בחירות הן לא מלחמת אזרחים – אין לנו מקום אחר" טאהא אבו קוידר, מתנדב מד"א מבאר שבע, נהרג בתאונה בכביש 80 בן 18 נפצע בתאונה בין רכב למשאית גרר בלוד אופקים: פסטיבל תיאטרוני הרחוב חוזר עם מופעי ענק ואמנים בינלאומיים 6,000 דונם של נטיעות: המדינה יוצאת למבצע ענק בנגב כדי למנוע פלישות ובנייה בלתי חוקית

ראש העיר אשדוד, ד״ר יחיאל לסרי: "300 ימים למלחמה. 300 ימים בשבי."

"הסכסוך הפנימי בקרב חלקים רחבים בחברה הישראלית משחק לידיהם של אויבנו ומהווה איום קיומי לא פחות מהאיום הביטחוני." אומר לסרי

"היום אנו מציינים 300 ימים, מספר בלתי נתפס, מאז נפתחה המלחמה והחטופים והחטופות שלנו עדיין בשבי חמאס. ימים שבהם ספגנו אבדות כבדות: לוחמים ולוחמות שנפלו בשדה הקרב, צעירים וצעירות שנרצחו במסיבת הנובה, אזרחים שנרצחו בבתיהם, משפחות שכולות ואלפי פצועים בגוף ונפש שחייהם השתנו ללא היכר. כולם בליבנו ובזיכרון של כולנו.

בימים אלה אנו נמצאים בעיצומן של העבודות לבניית פארק הנצחה ייחודי לזכר הנופלים והנרצחים תושבי אשדוד, שככל הנראה אין דומה לו בישראל. עשינו זאת יחד עם המשפחות ברגישות ובכבוד, ובקרוב נציג את התכנון לציבור הרחב, שילמד יותר על 42 בני ובנות אשדוד שקיפחו את חייהם במערכה כבדה למען כולנו.

בימים אלה גם מתחדד הצורך הלאומי לשמור על האחדות בינינו. ישראל מתמודדת עם מספר חזיתות – מקרוב ומרחוק, ונתונה להתקפות יומיות על אזרחי המדינה, כאשר אלפים רבים מפונים מביתם. אך מעל הכל, החברה הישראלית חווה את הפילוג והשסע החמורים ביותר מאז הקמת המדינה. הסכסוך הפנימי בקרב חלקים רחבים בחברה הישראלית משחק לידיהם של אויבנו ומהווה איום קיומי לא פחות מהאיום הביטחוני.

מותר להיות עם דעות שונות, אך באותה עת חשוב לשמור על הכבוד הדדי בינינו ובכלל על כבוד האדם, ולנהל שיח באופן מכבד ועם כללי משחק מקובלים שיאפשרו לנו להמשיך בקיום המפעל הציוני – ולשמור מכל משמר על מדינת ישראל. כי אחרי הכל, אין לנו ארץ אחרת ואין לנו מדינת ישראל נוספת.

בשמכם, תושבי אשדוד היקרים, אני מבקש לשלוח חיבוק חם למשפחות השכולות, לאחל רפואה לפצועים, ולחזק את משפחות החטופים בתפילה לשובם לבתיהם במהרה.

כי בע״ה, רק ביחד ננצח!"

 

◼️ לקבוצת חדשות  אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אשדוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן