מבזקים
ראש השנה בקריית גת ובקריית מלאכי: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בפתח תקווה ובגבעת שמואל: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בנתניה: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בנתיבות: 5 מקומות לצאת אליהם בחג עם הילדים ראש השנה בנס ציונה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה במזכרת בתיה ובקריית עקרון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בשדרות ובעוטף עזה: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה במודיעין מכבים רעות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בלוד וברמלה: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בכפר סבא ובראש העין: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בירושלים: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה ביבנה וברחובות: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בהרצליה וברמת השרון: 5 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בדימונה, ערד ומצפה רמון: 6 מקומות לצאת אליהם בחג ראש השנה בגדרה ובגן יבנה: 5 מקומות לצאת אליהם בלי להתרחק ראש השנה בגבעתיים וברמת גן: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים ראש השנה בבאר שבע והנגב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה בבאר יעקב: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג ראש השנה באשקלון: 5 מקומות לצאת אליהם עם הילדים בחג

ראש השנה בבת ים, חולון וראשון לציון: 6 מקומות לצאת אליהם עם הילדים

ים וטיילת בבת ים, פארק וגני סיפור בחולון ושני גנים שונים לגמרי בראשון לציון: למי שמחפש בילוי משפחתי קרוב לבית במהלך ראש השנה, שלוש הערים מציעות כמה אפשרויות שאפשר לשלב בחצי יום בלי לצאת מהאזור.

מי שנשאר באזור בת ים, חולון וראשון לציון במהלך ראש השנה לא חייב לנסוע רחוק כדי לצאת עם הילדים. בתוך שלוש הערים אפשר לעבור מחוף הים ומסלול הליכה מול המים, דרך פארק גדול וגנים בהשראת ספרי ילדים, ועד פארק שמוקדש לשפה העברית וגן היסטורי בלב המושבה הוותיקה.

בבת ים אפשר להתחיל בטיילת העירונית שלאורך הים. לפי עיריית בת ים, הטיילת כוללת נתיב אופניים, משטח עץ מבמבוק ומרחבי בילוי ופנאי לאורך רצועת החוף, כך שהיא מתאימה גם להליכה קצרה מול הים בלי להיכנס למים.

מי שרוצה לשלב גם רחצה יכול להמשיך לחוף הריביירה, אחד מתשעת החופים המוכרזים בעיר. בראש השנה, ב־12 וב־13 בספטמבר, תחנות ההצלה בחופי בת ים פועלות במתכונת הרגילה, בין השעות 08:15 ל־17:45. בעירייה מדגישים כי יש לרחוץ רק בחופים מוכרזים ובשעות פעילות המצילים.

בחולון, פארק פרס הוא אחת האפשרויות המרכזיות לבילוי משפחתי. הפארק נמצא בשדרות ירושלים 210, בבעלות עיריית חולון, ושעות הפעילות המפורסמות באתר הפארק הן 07:00–23:00. במתחם וסביבתו נמצאים אזורי בילוי ופנאי שונים, והפארק משמש לאורך השנה לאירועים ופעילויות עירוניות.

אפשרות אחרת בחולון היא להפוך את היציאה לסיבוב בין גני הסיפור. המיזם העירוני משלב גנים ציבוריים עם פסלים ומיצבים שנוצרו בהשראת ספרי ילדים מוכרים. בין הגנים נמצאים למשל "המפוזר מכפר אז"ר", "הנסיך הקטן", "הביצה שהתחפשה" ואחרים, כך שאפשר לבחור גן אחד קרוב לבית או להפוך את הביקור למסלול קצר בין כמה מהם.

בראשון לציון, גן בעברית מציע חוויה שמתאימה במיוחד למשפחות עם ילדים. הפארק משתרע על כ־70 דונם בשטח שהיה בעבר חלק ממחנה צריפין, והוא מוקדש לשפה העברית. בין היתר יש בו מתקני משחק, מדשאות, בריכה ביולוגית, מזרקות ומרחבים שבהם משולבים אותיות, מילים ושירים עבריים. אתר התיירות העירוני מציין כי הכניסה לגן חופשית.

ומי שמעדיפים קצת היסטוריה יכולים להגיע לגן המושבה בראשון לציון. הגן משתרע על כ־40 דונם בלב העיר, בין הרחובות רוטשילד, הכרמל והרצל, ובמרכזו שדרת הדקלים הוותיקה שניטעה כבר בסוף המאה ה־19. לצד השדרה נמצאים מדשאות, גן משחקים, בריכה קטנה, מגדל מים ישן ופינות ישיבה, כך שאפשר לשלב פיקניק עם סיבוב קצר בלב ההיסטורי של ראשון לציון.

לפני היציאה מומלץ לבדוק אם פורסמו עדכונים נקודתיים בנוגע לשעות פעילות, עומסים או מגבלות באחד האתרים, ובחופי בת ים להקפיד על רחצה רק בשעות שבהן פועלות תחנות ההצלה.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של בת ים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של חולון

לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן