מבזקים
שער הנגב נגד רידוד הכוחות: “לא נוותר על ביטחון התושבים” “עורק החיים של השומרון”: כביש 55 המשודרג יוצא לדרך קבר יוסף חוזר למרכז: הדרישה לנוכחות יהודית קבועה עשן ושריפה בגן ילדים ברמת גן: הסיבה נחשפה טדי בערב סוער: אוהדים השליכו חפצים, שוטר נפצע דקירה במרכז תל אביב: גבר נפצע, חשוד נעצר במקום אשדוד: תקפו צעיר עם בקבוק בחוף – ואז הסתתרו מתחת לשמיכה התינוקת מתה אחרי 40 יום – הזהות שלה חיה 20 שנה ביהודה ושומרון עוגיות סמים, קוקאין וקנאביס: מה נחשף בדירה בחולון השרב נשבר: ירידה חדה בטמפרטורות ורוחות חזקות ברחבי הארץ גאווה לרמלה: שני בני נוער מהעיר נבחרו כ"פעילים מצטיינים" של מחוז מרכז נמל אשדוד ומשרד הכלכלה מחזקים שיתופי פעולה: ביקור עבודה לקידום התעשייה והמשק הישראלי בית שמש: תלמידים השתתפו בפעילות מרגשת לזכר יהודי אתיופיה שנספו בדרך לישראל היסטוריה באסותא: המכון האונקולוגי הראשון בישראל שקיבל "תו מחווה לאנושיות וחמלה" שני רוכבים נפגעו בתאונת דרכים בין רכב לאופנוע בירושלים אירוע קשה ברמלה: בן 6 נפל מגובה של כ-3 מטרים רהט: 39 שוהים בלתי חוקיים אותרו בבית – חשד להלנה, בעל הבית נעצר נתין זר נעצר בחשד לגניבת טלפונים ורכוש ממתרחצים לאחר מרדף בת"א כנופיית זיופים נרחבת נחשפה ביהודה ושומרון – חמישה חשודים נעצרו שומרון על המפה: שני אנשי חינוך מהאזור נבחרו ל-50 המורים המצטיינים בישראל

ראש עיריית קריית אונו נפגשה עם מפקד תחנת מסובים החדש: "אפס סובלנות לאלימות נוער"

הפגישה נערכה על רקע חילופי הפיקוד בתחנה, ומתוך מטרה לחזק את שיתוף הפעולה בין הרשות המקומית למשטרת ישראל למען ביטחונם האישי של תושבי העיר

ראש עיריית קריית אונו, מיכל רוזנשיין, קיימה הבוקר (שני) פגישת היכרות ועבודה ראשונה עם מפקד תחנת מסובים הנכנס, רפ״ק מוטי בלס. הפגישה נערכה על רקע חילופי הפיקוד בתחנה, ומתוך מטרה לחזק את שיתוף הפעולה בין הרשות המקומית למשטרת ישראל למען ביטחונם האישי של תושבי העיר.

במוקד הפגישה עמד נושא עבריינות הנוער, שעלה לכותרות בימים האחרונים ועורר דאגה בקרב התושבים. ראש העיר ציינה לשבח את הפעילות המשטרתית הממוקדת שהובילה למעצר חשוד באירוע היריקה האחרון סמוך לקניון, והשניים דנו בצעדים אופרטיביים להתמודדות עם התופעה. בין היתר סוכם על הגברת הנוכחות המשטרתית במוקדי התקהלות של בני נוער, פעילות גלויה וסמויה, ואכיפה בלתי מתפשרת נגד אלימות וונדליזם – תוך קביעת מדיניות של "אפס סובלנות" לאירועי אלימות במרחב הציבורי.

בנוסף נדונו סוגיות ליבה נוספות הנוגעות לביטחון השוטף בעיר, בהן ההיערכות המשותפת להתמודדות עם הפגנות החרדים באזור לשכת הגיוס, תוך שמירה על הסדר הציבורי ומזעור הפגיעה בשגרת חיי התושבים. כמו כן הוצגו דרכי פעולה לצמצום עבירות רכוש וגניבות רכב, לרבות שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, והושם דגש על בטיחות בדרכים, אכיפת עבירות תנועה מסכנות חיים והפיקוח על השימוש בכלים חשמליים.

ראש העיר, מיכל רוזנשיין, מסרה:
"אני מברכת את רפ״ק מוטי בלס עם כניסתו לתפקיד החשוב. ביטחון התושבים עומד בראש סדר העדיפויות שלנו. בפגישה הצבנו קווים אדומים ברורים בכל הנוגע לאלימות נוער ולעבירות הפוגעות באיכות החיים ובביטחון האישי. משטרת מסובים תמצא בעירייה שותפה מלאה לכל יוזמה שתחזק את תחושת הביטחון בעיר ותסייע לשמור על קריית אונו בטוחה ושקטה."

מפקד תחנת מסובים, רפ״ק מוטי בלס, הוסיף:
"אני שמח על המפגש עם ראש העיר ונציגיה. נפעל בשיתוף פעולה מלא עם גורמי הרשות המקומית לשמירה על הביטחון ומרקם החיים התקין בגזרה, ואני מאחל לכולנו עשייה פוריה."


◼️ חדש! חדשות קריית אונו בווטסאפ  לחצו כאן

צילום: דוברות עיריית קריית אונו

דילוג לתוכן