מבזקים
טרקטור פגע בתשתיות חשמל בפתח תקווה: הפסקות חשמל נרשמו באזור דו"ח משרד הבריאות: המרכז הרפואי שמיר בבאר יעקב בין המצטיינים במניעת זיהומים בטיפול נמרץ ביקשה הלוואה בטלגרם – ונשדדה מחוץ לכספומט בקריית גת ההסתדרות מזהירה: השינויים שמציע האוצר עלולים לפגוע בחיסכון של מיליוני ישראלים רחוב הגליל ברחובות ייחסם לשבועיים בשל עבודות להחלפת קו מים טרגדיה במודיעין עילית: ילד בן 7 נהרג מפגיעת אוטובוס בלי לנסוע לצפון: ראשון לציון הופכת את הפארק לאתר קמפינג משפחתי ללילה אחד לראשונה בגבעתיים: אירוע קיץ מיוחד יוקדש למשפחות ולילדים עם צרכים מיוחדים מכיתה ד' בגדרה לפודיום הארצי: יהונתן פולונסקי אלוף ישראל בג'ודו מהפיגור לניצחון היסטורי: נערות הפועל אשקלון עלו לראשונה לליגת העל לא רק לומדים מקצוע – הופכים לסטודנטים: המיזם שמשנה חיים באור יהודה בת ים על מפת המכביה: חמישה ספורטאים מהעיר ייצגו את ישראל במשחקי המכביה 2026 אשקלון משדרגת את חיי הלילה: מתחם הפודטראקים בטיילת הואר בגרילנדות חדשות מקריית גת לשייטת 13: רס"ן י' נבחר למצטיין הרמטכ"ל הממ"דים ניצחו את החניה: ועדת הערר אישרה לקדם פרויקט התחדשות בתל אביב הרכש הראשון לעונת 2026/27: עמית ראובן חתם בא.ס עירוני אשקלון בדרך חזרה הביתה: שתי שכונות חדשות מוקמות בבארי לקראת שובם של התושבים ליד קריית גת: המשטרה פשטה על בית בנהורה ותפסה נשקים מדמים, מכשירי GPS ו – 43 אלף שקל במזומן רגע לפני החופש הגדול: רמלה מחזקת את הביטחון בקריית האומנים עם נקודת שיטור חדשה חולון: וולפסון בולט בדו"ח משרד הבריאות עם הישגים בפגייה ובמחלקות הפנימיות
חנוכת נקודת השיטור הקהילתי החדשה במתחם מרכז הספורט "חיים טופול" בקריית האומנים ברמלה

רגע לפני החופש הגדול: רמלה מחזקת את הביטחון בקריית האומנים עם נקודת שיטור חדשה

נקודת מש״ק קהילתית חדשה נחנכה במתחם מרכז הספורט "חיים טופול" ותעניק לתושבי השכונה שירות משטרתי נגיש וקרוב יותר. בעירייה מדגישים: המהלך נועד לחזק את תחושת הביטחון דווקא בפתיחת חופשת הקיץ
חנוכת נקודת השיטור הקהילתי החדשה במתחם מרכז הספורט "חיים טופול" בקריית האומנים ברמלה

רגע לפני פתיחת החופש הגדול, עיריית רמלה ומשטרת ישראל מרחיבות את מערך השיטור הקהילתי בעיר: נקודת מש״ק חדשה נחנכה הבוקר (חמישי) במתחם מרכז הספורט העירוני "חיים טופול" שבקריית האומנים, במטרה להעניק לתושבי השכונה מענה משטרתי זמין, נגיש ואישי יותר.

מדובר בנקודת המש״ק השישית שנפתחת בעיר במהלך כהונתו של ראש העיר, מיכאל וידל. הנקודה החדשה מצטרפת למערך השיטור הקהילתי הפועל בשכונות השונות ומטרתה לחזק את תחושת הביטחון האישי, להגביר את הנוכחות המשטרתית בשטח ולהעמיק את הקשר הישיר בין המשטרה לתושבים.

בעירייה מסבירים כי תפקידו של המש״ק הקהילתי רחב הרבה מעבר לאכיפה. המש״ק פועל מתוך היכרות עם השכונה ועם תושביה, מזהה צרכים ואתגרים בשטח, מהווה כתובת זמינה לפניות ופועל בשיתוף הקהילה כדי לתת מענה מהיר ויעיל לסוגיות העולות מהשטח.

במסגרת המהלך נכנסה השוטרת אור לוי לתפקידה כמש״קית החדשה של קריית האומנים. בעירייה ובמשטרה הביעו ביטחון כי פעילותה תחזק את הקשר עם התושבים ותסייע בשמירה על הביטחון האישי בשכונה.

ראש העיר, מיכאל וידל, אמר כי פתיחת הנקודה החדשה היא חלק משיתוף פעולה מתמשך עם משטרת ישראל לחיזוק הביטחון בעיר. לדבריו, במיוחד לקראת חופשת הקיץ, שבה ילדים ובני נוער מבלים שעות רבות יותר במרחב הציבורי, חשוב להגביר את הנוכחות הקהילתית ולהבטיח סביבה בטוחה למשפחות ולתושבים.

וידל הודה למפקד מחוז מרכז ניצב אמיר כהן, למפקד מרחב השפלה תת-ניצב יעקב מור, למפקד תחנת רמלה סגן-ניצב אפי תשובה ולכל השותפים במשטרה ובעירייה שלקחו חלק בקידום והקמת נקודת השיטור החדשה.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

דילוג לתוכן