מבזקים
עד 20% זיכוי: הטבות מס חדשות ליישובים סמוכי עוטף עזה בשורה כלכלית: הכנסת אישרה הטבת מס ליישובים מעורבים מכירת החמץ העירונית חיברה בין מסורת, הנהגה וקהילה ברמלה בשורה לעובדים: אושר סופית מתווה החל"ת למבצע "שאגת הארי" – כל ההקלות תינוק מירושלים בן 3 חודשים פונה במצב אנוש לאחר שלא התעורר ירי על קבלנים בלוד חשף מבצע סמוי נגד פרוטקשן בוקר עצוב: סמ"ר בן כהן מלהבים נפל בקרב בדרום לבנון הלב נשבר: סמ"ר מקסים אנטיס מבת ים נפל בקרב בדרום לבנון הלב נקרע: סרן נועם מדמוני משדרות נפל בקרב בדרום לבנון הותרו לפרסום שמותיהם של שלושה חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם חולון: תינוק ננעל בשגגה ברכב לעיני הוריו, מתנדבי "ידידים" חילצו אותו בשלום תאונה עצמית בקריית גת: שני פצועים פונו לבית החולים אירועים חריגים בלבנון עיריית נתניה מבהירה: ההודעות על "התראה ביטחונית מיוחדת" – פייק ניוז בשורה היסטורית לאשקלון: חוק הטבות המס אושר סופית בכנסת בעקבות האזעקה – אור יהודה: סריקות כוחות הביטחון הסתיימו ללא מציאת אירועים חריגים דרמה בירושלים: גבר נחנק מאכילת פיתה, מצבו קשה חוק היסטורי בכנסת: עונש מוות למחבלים אושר בקריאה שנייה ושלישית לכבוד פסח: מתכונים מושלמים להגשה בשולחן החג או בחול המועד – חלק א' ביירות: יותר מ-100 מגדלי טרור של חיזבאללה הושמדו
עיריית רחובות - מבנה העיריה

רחובות תקבל כ-3 מיליון ש"ח להקמה ושדרוג של מרכזי מיחזור

עיריית רחובות זכתה בקול קורא שפרסם המשרד להגנת הסביבה, ובעקבות כך תקבל 2,821,500 שקלים עבור הקמה של מרכזי מיחזור חדשים ושדרוג של מתקני מחזור קיימים.
עיריית רחובות - מבנה העיריה

עיריית רחובות זכתה בקול קורא שפרסם המשרד להגנת הסביבה, ובעקבות כך תקבל 2,821,500 שקלים עבור הקמה של מרכזי מיחזור חדשים ושדרוג של מתקני מחזור קיימים.

ההתחייבות ניתנת בין היתר עבור הקמה של מרכזי מיחזור חדשים בגדלים שונים ושדרוג מרכזי מיחזור קיימים, הכנת מרכיבי הסברה ותכנון, ורכישת כלי אצירה לאיסוף של זרמי מיחזור – כגון טקסטיל, נייר ועץ. הקמת מרכזי המיחזור ושדרוגם צפויים להגדיל את תשתית המיחזור הזמינה לתושבים, ולהעלות בהתאם את אחוזי הפרדת הפסולת והמיחזור. כמו כן, יעלו מרכזי המיחזור את מעורבות הקהילה בפעולה למען הסביבה, יגבירו את הנראות ואת המודעות למיחזור בעיר, וישפרו את השירות הניתן לתושבות ולתושבים.

"ההשקעה בתשתיות מיחזור היא צעד חשוב בשמירה על הסביבה ובשיפור איכות החיים של התושבות והתושבים", הוסיף ראש העיר רחובות, מתן דיל. "אנו פועלים כדי להפוך את רחובות לעיר ירוקה ומובילה בתחום הקיימות, והקמת מרכזי המיחזור החדשים היא צעד חשוב במגמה זו. אני מודה לשרה להגנת הסביבה ולאנשי המשרד על התמיכה, ולאיגוד ערים דרום יהודה וכל השותפים לעשייה למען עתיד ירוק ונעים יותר."

"רחובות ממשיכה להוביל בתחום איכות הסביבה, ואנו שמחים על התמיכה שתאפשר לנו להרחיב ולשדרג את מרכזי המיחזור בעיר", סיכם סגן ראש עיריית רחובות ומחזיק תיק שפ"ע ואיכות הסביבה, זהר בלום. "השקעה זו תסייע לנו לשפר את השירות לתושבים, להגביר את המודעות למיחזור ולהפוך את רחובות לעיר נקייה וירוקה יותר. אני מודה למשרד להגנת הסביבה ולעומדת בראשו, השרה עידית סילמן, ולכל השותפים למהלך ומזמין את התושבות והתושבים לקחת חלק פעיל במאמץ המשותף לשמירה על הסביבה".

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן