מבזקים
שברי יירוט נפלו במספר מוקדים במרכז הארץ: פצוע קל ברמת גן ונזק לבתים בראש העין חזרה לפעילות מלאה של הקו האדום ברכבת הקלה – כולל שימוש כמקלטים בלילות מרכז סיוע ראשוני לבעלי בתים שנפגעו מהירי ייפתח בדימונה צה"ל חיסל מחבל חמאס במרכז רצועת עזה שהבריח אמצעי לחימה חשש כבד לחייו של בן 32 מקריית מלאכי מינוי בצמרת הביטחונית: בועז לוי נבחר ליו״ר התעשייה האווירית בג״ץ: המדינה מבקשת ארכה בהחלטה על פתיחת הר הבית ליהודים בחג שדרות: תנועת הרכבות הופסקה בין אשקלון לנתיבות בעקבות נפילת רסיס טרגדיה בלוד: ילדה בת 10 נחנקה בביתה ונפטרה בבית החולים האוטו-ארטיק יוצא לדרך: פודטראק מחלק ארטיקים ודגלים לילדים ברמלה אופקים: המשאית המזמרת של צה״ל מגיעה – מופע חינם לתושבים ולחיילים צעיר בן 21 מירושלים חשוד שריגל עבור איראן מתכון חגיגי למימונה: מופלטות עם קרם פיסטוק ודבש רוכב אופנוע שביצע עבירות מסכנות חיים נעצר באשדוד בת ים: צו סגירה לאתר בנייה ברחוב יפה ירקוני בעקבות העסקת שב"חים קיש הודיע: לא יחול שינוי במתווה הלימודים בימים חמישי ושישי ארבעת הנעדרים אותרו וחולצו ללא רוח חיים בזירת הנפילה בחיפה העסקת והלנת שב"ח הובילו לסגירת מסעדה באור יהודה ירושלים: פרשיית ריגול חדשה – חשוד גויס בידי איראן דרך הרשת ים המלח: רוכב אופניים נפצע בנחל דרגה – מתנדבים הוזעקו לחילוץ מורכב

רמת גן: הרחוב המרכזי יישאר סגור עד להודעה חדשה

המשטרה החליטה כי בשלב זה ציר בן גוריון, במקטע שבין צומת הצלע/הירקון לרחוב ז׳בוטינסקי, ישאר סגור בשני כיווני הנסיעה >> כל הפרטים >>

כמעט שבועיים חלפו מרגע נפילת טיל ששוגר מלבנון ברחוב בן גוריון בגבול בני ברק-רמת גן, הרחוב, שמשמש כמרכז תעסוקה ומסחר רחב וממוקם בסמוך לשכונות מגורים ברמת גן, סגור עד להודעה חדשה.

המשטרה החליטה כי בשלב זה ציר בן גוריון, במקטע שבין צומת הצלע/הירקון לרחוב ז׳בוטינסקי, ישאר סגור בשני כיווני הנסיעה, זאת לאור סקר הסיכונים שלא מאפשר פתיחה, בגלל הסכנה לנפילת זכוכיות וחלקי הרס ממגדל ״מקס״ בצד של בני ברק.

בעיריית רמת גן מציינים כי הכביש והמדרכות סודרו והושמשו מחדש תוך יממה מנפילת הטיל, אך הטיפול בסכנת נפילת הזכוכיות מהמגדל הסמוך מצויה בידיי בעלי המגדל בלבד. בנתיים, סגירת הציר מהווה מגבלה משמעותית על דרכי התנועה של עשרות אלפי תושבים וגורמת לפקקי ענק.

בכדי לזרז את אופן הטיפול של בעלי המגדל במפגעי הזכוכית שבאחריותו, ראש העיר הנחה את היועצת המשפטית בעירייה לשלוח באופן מיידי מכתב התראה לבעלי הבניין לפני הגשת תביעה על הנזקים שנגרמים לבעלי העסקים בצד הרמת גני ולציבור רחב מאוד שסובל מסגירת הציר. המכתב דורש קידום נמרץ של הפעולות שיאפשרו את החזרת התנועה מחדש בציר עבור כל משתמשי הדרך, התושבים ובעלי העסקים.

ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן: ״מרגע נפילת הטיל אני וכלל הגורמים בעירייה פעלו בשיתוף פעולה עם צוותי ההצלה החירום וההנדסה בכדי להשמיש מחדש את הרחוב המרכזי. כרגע מה שמפריע לפתיחת הרחוב זו גרירת רגליים של בעלי המגדל שהזכוכיות שבו בסכנת נפילה. לא ייתכן שמגבילים תנועה של עשרות אלפי תושבים לאורך זמן רב בציר תחבורה ראשי ולכן נפעל בכל האמצעים העומדים לראשותנו- כולל הגשת תביעת נזיקין בשם העיר כולה״.

◼️ הצטרפו לחדשות רמת גן והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן