מבזקים
ירי בלוד: גבר בשנות ה – 30 נפצע קשה, המשטרה פתחה במצוד אחר החשודים בת ים, חולון, רחובות ורמלה: האזהרה שמטלטלת את ענף הפינוי בינוי ראש עיריית ראשון לציון: "אם אני ראש הממשלה, אני מבטל את הוועדות המחוזיות" בלי לטוס לאירופה: הגן הבוטני בירושלים נצבע באדום, כתום וזהב התחיל בצינון והסתיים בחיבור לאקמו: בן 47 ללא מחלות רקע במצב קשה בסורוקה תכנן, עקב וירה לעיני לקוחות: כתב אישום ברצח אלכסנדר צמח בנתניה הרצליה ורמת השרון: בוטלו החסימות באיילון, אך השיבושים ברכבת נמשכים אישה כבת 69 נפצעה קל בתאונה בגלובוס סנטר סמוך לקריית מלאכי פרצו למתחם ההחרמות של המשטרה באשדוד וגנבו שלושה אופנועים: שני חשודים נעצרו נסעו בחשכה עם כלים חקלאיים: ארבעה נעצרו בתום מארב ומרדף באזור לכיש תושב פתח תקווה הגיע לבית החולים עם חבלות קשות: חשוד נעצר במהלך הלילה רוכב אופניים נהרג מפגיעת ניידת מג"ב בכביש 3 סמוך ללטרון מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד

רשת הדיור המוגן עד 120 מגיעה למודיעין

רשת הדיור המוגן ״עד 120" מגיעה למודיעין עם קונספט מגורים מסקרן במיוחד

 "עד 120", רשת הדיור המוגן המובילה בישראל מגיעה למודיעין עם בית חדש ויוקרתי הנמצא בימים אלה בשיא הליכי הבנייה. הבית במודיעין מצטרף לבתים המובילים של הרשת בתל אביב, הוד השרון וראשון לציון.

הקונספט של הבית במודיעין שואב השראה ממלונות היוקרה בארץ ובעולם, כמו מצפה הימים וכרמים, מלונות שמשלבים חוויה של בריאות, טבע וספא. בלב התכנון והעיצוב של הבית ניצבת תפיסה הרואה ערך עצום בחיבור שבין הטבע לאדם, כמרכיב שבכוחו לחזק משמעותית את תחושת השלווה, האושר וה-Well Being של דיירי הבית.

תפיסת העיצוב בבית מושתתת על שימוש מושכל בחומריות אורגנית, עם דגש מיוחד על אור טבעי, צמחיה, חללים פתוחים וחיבור בין חוץ לפנים. בבית במודיעין יוכלו הדיירים להנות מחוויה של בריאות וטבע עם מגוון פעילויות לגוף ולנפש התואמות את החיבור לטבע אותו מבקש העיצוב להקנות.

בית הדיור המוגן החדש, אשר יכלול כ-250 יחידות דיור, יוקם בשכונת "מרכז העיר", לוקיישן אשר נבחר בקפידה לאור היותה אחת השכונות האיכותיות והאטרקטיביות בישראל. דיירי הבית העתידי יוכלו להנות מהיתרונות הרבים שהמיקום מציע; לרבות קרבה לפארק ענבה רחב הידיים, לקניון עזריאלי, לתחנת הרכבת ולמגוון מרכזי הבילוי והמסחר. לוקיישן שטומן בחובו את כל מה שצריך כדי להנות מסגנון חיים עשיר ומגוון.

נוסף על כך, בית "עד 120" החדש ישים דגש על טכנולוגיה כאמצעי חשוב לשיפור איכות החיים; בבית ייפתח מרכז למידה טכנולוגי, ראשון מסוגו בעולמות הדיור המוגן, אשר יספק לדיירי הבית היכרות מעמיקה והתנסות שוטפת בכלים הדיגיטליים החדשניים ביותר ויסייע להם להישאר מעודכנים ומחוברים לעולם החדש.

תומר רוזנברג, מנכ"ל רשת הדיור המוגן "עד 120": "כאבא לילדים בוגרים ובן להורים מבוגרים, הבנתי עם השנים שגיל הוא מושג מאד מבלבל ובעיקר מלמד על תחושה ולא על עובדה. התבוננות בדיירי הבתים הנפלאים שלנו לימדה אותי אפילו יותר על כך שגילו הביולוגי של האדם אינו בהכרח מצביע על יכולותיו המנטליות ולכן אין סיבה שישפיע על איכות חייו. לא במקרה, המוטו שלנו ב'עד 120' הוא 'כאן הגיל מרגיש אחרת'.

אנו מאמינים שכדי להתחבר לגיל שאנו מרגישים, לעיתים כל מה שנדרש הוא להיות בסביבה הנכונה. הבתים הקיימים והחדשים שלנו תוכננו ונבנו בדיוק על פי אותה תפיסה: בתים מתקדמים, מפוארים וחדשניים עם עושר של מתקנים ואין סוף אפשרויות של תרבות בילוי ופנאי המאפשרים לחקור עולמות תוכן מרתקים, לממש אהבות ישנות וחדשות וליצור קשרים חדשים, שלפעמים נמצאים במרחק נגיעה. אני מזמין אתכם בחום להכיר אותנו מקרוב ולהצטרף לקהילה שלנו. לצמוח יחד, ללמוד, ליהנות מהדרך ולחיות תמיד לפי הגיל שאנחנו מרגישים".

בית "עד 120" החדש בעיר צפוי להיפתח בשנת 2026, בימים אלו מתקיימות עשרות פגישות היכרות במשרד החדש של הרשת שנפתח בעיר.

◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עד 120

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של מודיעין מכבים רעות

לחצו כאן
דילוג לתוכן