רשת הדיור המוגן עד 120 רוכשת את בית גיל פז בכפר סבא

רשת עד 120 בבעלות שפיר הנדסה וחברת הפניקס נמצאת בתנופת צמיחה משמעותית. עד כה התבטאה צמיחה זו בבנייה של בתי דיור מוגן חדשים ברחבי הארץ, וכעת מתווספת אליה לראשונה גם רכישה אסטרטגית של בית קיים. רכישת בית גיל פז תסייע לרשת לבסס את מעמדה באזור השרון ולהרחיב את קהל היעד שלה

רשת הדיור המוגן עד 120 רוכשת את בית גיל פז בכפר סבא ב-127 מיליון שקלים
העסקה משקפת את תנופת ההתרחבות של הרשת, שצפויה להכפיל את מספר בתיה עד 2030

רשת הדיור המוגן עד 120 מודיעה היום על חתימת הסכם לרכישת בית הדיור המוגן "בית גיל פז" בכפר סבא, המונה כ-240 יחידות דיור, בעסקה המוערכת בכ-127 מיליון שקלים. מהלך זה מהווה ציון דרך משמעותי בהיסטוריה של הרשת, בהיותו הרכישה הראשונה של בית דיור מוגן קיים.

רשת עד 120 בבעלות שפיר הנדסה וחברת הפניקס נמצאת בתנופת צמיחה משמעותית. עד כה התבטאה צמיחה זו בבנייה של בתי דיור מוגן חדשים ברחבי הארץ, וכעת מתווספת אליה לראשונה גם רכישה אסטרטגית של בית קיים. רכישת בית גיל פז תסייע לרשת לבסס את מעמדה באזור השרון ולהרחיב את קהל היעד שלה.

כיום מפעילה הרשת שלושה בתי דיור מוגן מאוכלסים בתל אביב, הוד השרון וראשון לציון. במקביל לרכישה זו, נמצאת הרשת בשלבי בנייה מתקדמים של בית נוסף במודיעין, אשר צפוי להיפתח עד שנת 2026. בנוסף, החברה מתכננת להתחיל בבניית פרויקטים חדשים בקריית מוצקין, ירושלים ונס ציונה. עד שנת 2030 צפויה הרשת להכפיל את מספר בתי הדיור המוגן שבבעלותה.

תומר רוזנברג, מנכ"ל רשת עד 120: "רכישת בית גיל פז משקפת את התרחבות רשת עד 120 והחזון שלנו להוביל תפיסת מגורים חדשנית לבני הגיל השלישי. נמשיך להעניק את  חווית המגורים האיכותית שמאפיינת את בתי הרשת."

◼️ הצטרפו לחדשות כלכלה, נדל"ן הייטק ועסקים בווטסאפ לחצו כאן

 

צילום: שי אפגין

דילוג לתוכן