מבזקים
תושב באר שבע נאשם בביצוע עבירות מין בקרובת משפחתו בת ה – 10 אופקים מתחדשת: שלושה מנהלים חדשים יובילו בתי ספר בעיר בשנת הלימודים הקרובה רהט, נתניה, תל אביב ופתח תקווה: משרד העבודה חשף חשד להפרות זכויות עובדים במבצעי אכיפה רחובות יוצאת למהלך לעידוד העסקים במרכז העיר: מופעי רחוב והנחה של 50% באגרת השילוט אשקלון משדרגת את בתי הספר לקראת פתיחת השנה: אולם הספורט ברמת כרמים עובר שיפוץ מקיף לפי דיווחים: התפתחות דרמטית בפרשת אלדר דיין – שני חבריו חשודים כי רצחו אותו והסתירו את גופתו נער בן 17 נפצע קשה באירוע אלימות במרכז ירושלים אי ההרפתקאות ממשיך למשוך משפחות: מאות השתתפו באירוע הקיץ בבת ים מאבטח נעצר אחרי הקטטה במושבה בפתח תקווה: חשוד שהכה אוהדים במוט, מעצרו הוארך דימונה, רחובות, ערד ותל אביב: הממשלה הכריזה על מתחמי השיקום הראשונים לאחר פגיעות הטילים אדם נפטר מקדחת מערב הנילוס: יתושות נגועות אותרו גם במרכז הארץ כמעט 10,000 דירות חדשות: תוכנית הענק שתשנה את מרכז באר יעקב בדרך להפקדה באשדוד מקימים מתקן בידוק חדש למכס: יכולת הסריקה תשלש, זמני הטיפול במטענים יתקצרו בקריית אונו בונים קהילה להורים עצמאיים: מסיורי לילה ועד רשת תמיכה לאורך כל השנה עבודות לילה ברחובות: רחוב המדע ייחסם לארבעה לילות במסגרת פיתוח צומת האצטדיון אזהרה לציבור: משרד הכלכלה קורא להפסיק מיד את השימוש בתאורת החירום הזו תושבי אשקלון נאשמים בריגול עבור איראן: צילמו את נמל אילת והר הרצל תמורת אלפי שקלים במטבעות דיגיטליים קטין בן 15 נעצר לאחר שהשליך צואה מחוץ לבית קפה בירושלים; הרקע: מחאה על פתיחתו בשבת בית המשפט הכריע: הסופרלנד והלונה פארק לא יוכלו עוד לגבות תשלום ממלווים של בעלי תעודת פטור חצי קילו "דוקטור", אקסטזי וקנאביס נתפסו בבית בקריית גת – שני חשודים נעצרו

שגריר קזחסטן ביקר באילת וקידם שיתופי פעולה בתחום האנרגיה והחדשנות

העיר אילת ממשיכה לבסס את מעמדה בזירה הבינלאומית, עם ביקור רשמי של שגריר קזחסטן בישראל, דולט ימברדייב, שהגיע השבוע (3.5) לביקור בן יומיים בעיר יחד עם סגנו אסן קשקנוב וקונסול הכבוד סימון בן משה.

העיר אילת ממשיכה לבסס את מעמדה בזירה הבינלאומית, עם ביקור רשמי של שגריר קזחסטן בישראל, דולט ימברדייב, שהגיע השבוע (3.5) לביקור בן יומיים בעיר יחד עם סגנו אסן קשקנוב וקונסול הכבוד סימון בן משה.

במהלך הביקור נפגש השגריר עם ראש העיר אלי לנקרי, ובמסגרת הפגישה נדונו הקשרים ההדוקים בין ישראל לקזחסטן, לצד התייחסות לביקורו המדיני האחרון של יצחק הרצוג בקזחסטן. השגריר הדגיש את חשיבות חיזוק שיתופי הפעולה בין המדינות, במיוחד בתחומים חדשניים.

הצדדים דנו בהרחבה בפוטנציאל של אילת בתחומי האנרגיה המתחדשת, ניהול משק המים והחקלאות הימית. ראש העיר הציג את המהלכים העירוניים לקידום חדשנות וטכנולוגיה, והשגריר הביע עניין בהעמקת שיתופי הפעולה המקצועיים בין הגורמים.

במהלך הביקור סיירה המשלחת גם ב-המכון לחקר ימים ואגמים, בנמל אילת ובחברות סטארט-אפ מקומיות בתחום האנרגיה המתחדשת, בהן Airanergy בקיבוץ יהל ו-Advance IP בקיבוץ לוטן, הפועלות בשיתוף מרכז החדשנות סינוביישן.

בסיום הפגישה הרשמית הוחלפו תשורות בין הצדדים: השגריר העניק לראש העיר עבודת רקמה קזחית מסורתית, ואילו ראש העיר העניק לו את ספר אילת.

בעירייה ציינו כי הביקור מהווה נדבך נוסף בחיזוק קשרי החוץ של אילת, לצד מיצוב העיר כמרכז מתפתח לחדשנות, אנרגיה מתחדשת ושיתופי פעולה בינלאומיים.


◼️ חדשות אילת והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית אילת

דילוג לתוכן