בלשי תחנת רמלה יחד עם לוחמי מג״ב ערכו אמש פעילות יזומה וממוקדת בבאר יעקב, במסגרת המאבק חסר הפשרות שמנהלת משטרת ישראל בנגע הסמים, בדגש על גידול, החזקה וסחר המסכן את שלום הציבור, במהלכה ביצעו חיפוש בדירת מגורים וחשפו חומרים חשודים כסמים מסוכנים מסוג קאנביס וחשיש במשקל של כ-40 קילו.
כאמור, השוטרים עצרו 2 חשודים תושבי המקום בשנות העשרים לחייהם בחשד למעשה, בכוונת המשטרה להביא היום את החשודים לדיון בבית המשפט בראשל"צ בבקשה להאריך את מעצרם בהתאם לצורכי החקיּרה וממצאיה.
◼️ לקבוצת חדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
צפו בתיעוד מזירת האירוע:
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









