מבזקים
בן 60 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע הצתה בכניסה לבניין באשדוד: שלושה תושבי דימונה נעצרו רוצים ללמוד רפואה? המסלול החדש שנפתח במכללה האקדמית אשקלון יותר ממיליון שקל קנס לתחנת דלק בירושלים – זו הסיבה המחווה של הרצליה לאגנס קלטי: אולם הספורט החדש יישא את שמה חוגים מסובסדים, יותר תקציב לחינוך ורווחה: התוכניות של מודיעין ל־2027 ילדים, דינוזאורים וחומרי טבע: מפגש מונטסורי להורים וילדים התקיים בבת ים אש, אומנות וסיפורים מהמדבר: תערוכת מידברן חוזרת לרחובות שריפה פרצה בחנות אופניים ברחוב אגריפס בירושלים תושב אילת נעצר בנתב״ג: חשד לניסיון הברחת 18 ק״ג סמים באריזות תוספי מזון נפתח כנס דוברי הרשויות המקומיות 2026 באילת: האתגרים שמאחורי ההסברה בשעת חירום ראשון לציון: נאשם בשוד בנק באיומי אקדח ובשני ניסיונות שוד נוספים אזהרת הונאה ביהוד־מונוסון: דרישות תשלום מזויפות למבקשי היתרי בנייה תאונה קטלנית בכביש 222: נהג רכב נהרג, גבר נוסף נפצע בינוני – הכביש נחסם עיריית אשקלון מגיבה למכבי אשקלון: ״הסדירו את השימוש במגרשים״ וולט מגיעה לדימונה: העיר מצטרפת למפת השירות של Wolt מחר זה קורה: 8,171 בעלי זכות בחירה יכריעו מי יעמוד בראש שדות נגב אור יהודה: מנהיגי הקהילה האתיופית מכל הארץ נפגשו במרכז הדר החשד לרצח בפתח תקווה: רמי גרינברג מבטיח סיוע למשפחה אשקלון: פצוע קשה פונה לבית החולים לאחר שנפגע מחפץ כבד
סכין שאטרסטוק2

תושב רחובות נעצר לאחר שאיים לרצוח את אמו עם סכין

חילוקי דעות על טיבו של האוכל: תושב רחובות נעצר לאחר שאיים לרצוח את אמו עם סכין >>
סכין שאטרסטוק2

אירוע אלים התרחש ברחובות, כאשר צעיר בן 32 נעצר לאחר שעל פי החשד איים על אמו עם סכין במהלך ויכוח שהתפתח ביניהם בביתם. הסיבה לוויכוח? – חילוקי דעות על טיבו של האוכל.

לפי פרטי הבקשה שהוגשה על ידי משטרת ישראל לבית משפט השלום בראשון לציון, ביום רביעי (16 באפריל 2025) בשעות הערב, פרץ עימות מילולי בבית המשפחה. במהלך הריב, שלף הבן סכין, התקרב לאמו, הניח את ידו על צווארה ואיים בפירוש לפגוע בה ובשאר בני המשפחה. רק התערבותו של בן משפחה נוסף, שהפריד בין השניים, מנעה את החמרת האירוע.

למחרת, האם פנתה למשטרה והגישה תלונה. הבן נעצר על ידי שוטרי תחנת רחובות והובא לחקירה, שם קשר עצמו לאירוע – הודה כי היה במקום והתווכח עם אמו, אך הכחיש שימוש בסכין.

במהלך הדיון להארכת מעצרו, שנערך בפני השופט העמית שמעון שטיין, טענה המשטרה כי קיימת עילת מסוכנות ממשית וכן חשש לשיבוש הליכי חקירה. נציג המשטרה ציין כי יש להשלים לפחות שש פעולות חקירה, בהן אחת שעלולה להשתבש אם החשוד ישוחרר.

הסנגור מטעם הסנגוריה הציבורית, טען מנגד כי "מדובר באירוע נקודתי בין בני משפחה, ללא כל עבר פלילי. החשוד מכחיש שימוש בסכין, ואף אחד לא נפגע. ניתן היה להסתפק בשחרור בתנאים מגבילים והרחקה זמנית מהבית".

לאחר ששקל את הטענות והחומר שבתיק, קבע השופט כי מדובר באירוע חמור, אך לא מצא להאריך את המעצר בחמישה ימים כפי שביקשה המשטרה. תחת זאת, הורה על הארכת המעצר ביום אחד בלבד, עד למחר יום שישי, 18 באפריל, לצורך השלמת פעולות חקירה נקודתיות.

החשוד, תושב רחובות, בן 32, ללא עבר פלילי – יובא שוב לבית המשפט אם תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.

◼️ הצטרפו לחדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שאטסרטוק

דילוג לתוכן