מבזקים
אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו הסיפור שרוב המבקרים בכותל לא מכירים: 88 קינים עמדו להיעלם – וניצלו ברגע האחרון

תכירו את האחים מיבנה שטיפסו לצמרת משרד עורכי הדין

דני ולירון, שני אחים מיבנה, החלו את דרכם במקום שונה בחיים. קארין למדה משפטים, ודני נחשב לקבלן אשפה עם ותק של 20 שנה ביבנה. התפנית החלה לאחר שבטקס הסיום לימודיה של קארין, לדני נדלק הניצוץ: "ראיתי את עצמי עורך דין". מאותו רגע, הם נחשבים לאחד המשרדים המובילים ביבנה במספר תחומים ומצליחים להוביל לקוחות לתוצאות מעל המצופה.

דני שמואל (43) יליד יבנה, החל את דרכו כנהגו של חבר הכנסת דאז, מאיר שטרית. בבוא הזמן, נכנס לעסק המשפחתי ועסק כקבלן אשפה מעל 20 שנה. דני, דמות מוכרת ביבנה, ואקטביסט במגוון דברים: "פתחתי את קבוצת בייתר יבנה עם כמה חבר'ה. רצינו להעסיק את בני הנוער שלא ינשרו למטה. לאחר כשנתיים החלטתי לעזוב לטובת הלימודים".

הטריגר של דני ללמוד משפטים החל בעקבות טקס קבלת התואר של אחותו. "היה לי את החשק ללמוד עריכת דין ברגע שראיתי אותה". דני צבר ניסיון במהלך השנים ומשרדו מתמחה בכמה תחומים: ייצוג בתיקי תעבורה, מעצרים, צווארון לבן. לקוחות המשרד מקבלים ליוויי אישי וצמוד בכל ההליך החל מייצוג אישי בבית המשפט ועד לסיום התיק בתוצאה הטובה ביותר עבור כל לקוח ולקוח. דני הבטיח לעצמו דבר אחד לאחר שקיבל את הדיפלומה: "אעזור לכל אדם באשר הוא. בהמון מקרים אני לא לוקח עלות כי מבין שזה לא קל עבור אותם אנשים". עוד מוסיף. "יש כאלה שמנפנפים בתעודה הזו כדי להוכיח את כוחם. זו לא המטרה שלי, אני אנצל את הכח שלי כדי לעזור".

דני החל את דרכו בתחום המעצרים והתברואה ובמרוצת השנים השתפשף. "הפעמים הראשונות חששתי להיכנס לבתי משפט. אך עם הזמן הפכתי להיות בקיא יותר. התמודדתי עם תיקים רבים: צעירים שנהגו בשכרות, שלילות רישיון, מצלמות מהירות". דני מספר כי לרוב נחל הצלחה בתיקים הללו. "הצלחתי להסדרים רבים, ביטול הנקודות והחזרת הרישיונות". בתחום התעבורה, דני משתף פעולה עם משרד בכיר בת"א. " השלב הראשוני הוא שלי. אני מנווט ומנהל את התיק. ברגע שהתיק מסתיים, או שנסגר או שיש כתב אישום, זה עובר למשרד שאני עובד איתו בת"א".

לירון, קארין לגריסי (35) מתעסקת בכמה תחומים: דיני משפחה, ייפוי כוח מתמשך וגישור, דיני עבודה, היתרי העסקה לעובדים זרים, חוזים. בימים אלו היא מלווה חברה גדולה של ייבוא וייצאו עובדים סיעודים בארץ ובעולם. בנוסף לכך, היא מלווה כמה חברות בארץ, מתעסקת בעיקר בתחום של דיני משפחה ודיני עבודה. לדבריו של דני, אנשים רבים עברו תהליך של פשיטת רגל: "אני וקארין משתדלים לעמוד שם בשבילם. לדעת לתמחר את המחירים הכי נמוכים כדי שיקלו עליהם".

דני הוסיף כי האמונה נתנה לו את הכח להמשיך: ״בחיים יש המון עליות וירידות. אך בזכות בורא עולם שנותן לנו את הכוחות ולדעת להתמודד עם כל גזרה שתבוא״.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן