נבחרת המאיץ המדעי של בית הספר עתיד ע"ש חנה סנש בבאר יעקב, מרשת החינוך עתיד, זכתה לפני כשבועיים במקום הראשון בתחרות הבינלאומית לחקר החלל ע"ש "לונה" שהתקיימה בפראג.
הנבחרת, שמשתתפת פעם ראשונה בתחרות, כוללת 17 תלמידים (14 מתוכם השתתפו בתחרות), חקרה נושא חדשני ומסקרן: פיתוח חקלאות בתנאי חלל, בדגש על גידול פטריות בשיטות מתקדמות, לצד שמירה על עקרונות טבעיים. באותו מעמד השתתפו גם תלמידי עתיד יוענה ז׳בוטינסקי.
אלא שסגירת המרחב האווירי בישראל, בעקבות המלחמה באיראן, אילצה את התלמידים לשהות באירופה ולהמתין לשעת כושר לחזרתם לישראל. לאחר מאמצים של משרד החינוך ורשת החינוך עתיד, שליוו אותם לאורך הדרך, חזרו אמש בשלום התלמידים הנרגשים לביתם.
המנהלת סבטלנה איסחקוב בירכה את התלמידים עם חזרתם לארץ ואמרה: "זהו ניצחון של כולנו – של התלמידים, של הצוות, של ההורים, ושל הקהילה כולה".
הצטרפו לחדשות באר יעקב בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









