מרכז ווטרינרי הוליסטי-חינוכי יוקם באשקלון – המרכז ישמש פלטפורמה לפעילות וטרינרית חינוכית וערכית בנושא הבאים: בעלי חיים, שמירה על הטבע העירוני וקידום אחריות סביבתית בקרב תושבי העיר. כמו כן, המרכז יתמקד בהגנה, בטיפול וברווחת בעלי חיים, תוך חיזוק תחושת הקהילה והחוסן האזרחי של תושבי אשקלון.
שר החקלאות וביטחון המזון ח״כ אבי דיכטר, אשקלוני ברמ"ח איבריו הוא העומד מאחורי המהלך. לדבריו, ״חיבור הדור הצעיר לחקלאות הוא אחד מאבני היסוד ששמתי לנגד עיניי מכניסתי לתפקיד. אנו משקיעים היום סכום של שלושה מיליון ש״ח למען עידוד הדור הצעיר החקלאות, ואפעל על מנת שעוד נשקיע יותר בכך, כי בנפשנו הדבר. אני מברך על ההחלטה החשובה שעברה בממשלה למען העיר אשקלון. כבן אשקלון, מחמם את הלב לראות את ההירתמות הלאומית למען פיתוחה של עירי האהובה.״
◼️ חדשות אשקלון בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









