מבזקים
מהמכתש ועד שבתאי: כך נראה יום סוכות שלם במצפה רמון האתרוג נעלם במושבה: סוכות של מסתורין במזכרת בתיה חינם או ב – 15 שקל: הפעילויות המשפחתיות שמחכות בסוכות בעוטף עזה 110 שקל למשפחה ליום שלם: מסלול סוכות מוכן במודיעין אלאדין ב – 35 שקל ועינת שרוף ב – 80: כך יחגגו את סוכות בלוד לישון באוהל בלי לצאת מכפר סבא: הקמפינג המשפחתי שחוזר לפארק בבוקר ציפורים, בערב ברי סחרוף: שלושה ימים של סוכות בחינם בירוחם יין חופשי ואתניקס ב – 40 שקל: סוכות ביהוד מונוסון לא מיועד רק לילדים באים לירושלים בסוכות? סמנו את 28 בספטמבר: שני אירועי ענק ייפגשו באותו יום סוכות בהרצליה בלי קניון: מחפשים חיות בתל מיכל, רוקדים בקרקס ונשארים ערים עד 4 בבוקר מגמלים לעקרבים, ממופלטה לדודו טסה: סוכות בדימונה יורד למדבר גם בני שנתיים צריכים חול המועד: מה עושים עם הקטנטנים בגני תקווה בסוכות סכך בחינם וארבעת המינים למילואימניקים: מה צריך לדעת לפני סוכות בגן יבנה אוהל ב – 10 שקלים, הביל"ויים ב- 25 ודני סנדרסון בערב: כך ייראה סוכות בגדרה מהזבל לכוכבים: סוכות בגבעתיים עובר מחירייה למצפה – ובדרך עוצרים לסיפור ישראלי אין מרפסת? בגבעת שמואל אפשר להקים סוכה בשטח ציבורי – אבל גם לשכן יש מה לומר סכך בדרייב אין, שוק עד 23:00 ו – VR בחינם: כך מתכוננים לסוכות בבת ים אוכלים בשוק, רוקדים בעתיקה ויורדים למדבר: סוכות בבאר שבע והנגב מבוליווד ועד שוק יד שנייה של הילדים: סוכות בבאר יעקב נראה השנה קצת אחרת סוכות באשקלון בלי לקרוע את הכיס: חניה חינם, הופעות חינם וסיורים ב – 10 שקלים

אושרה סופית הצעת חוק עבודת נשים – מה זה אומר?

אושר סופית: הורה ליילוד שאושפז לזמן ממושך לאחר הלידה – יוכל להיעדר מעבודתו עד 20 יום, על חשבון ימי המחלה או ימי החופשה

מליאת הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית את הצעת חוק עבודת נשים (תיקון מס' 65), התשפ"ה–2025 של חבר הכנסת ינון אזולאי וקבוצת חברי כנסת. 17 חברי כנסת תמכו בהצעה, ללא מתנגדים או נמנעים.

מוצע לקבוע כי עובד שהיילוד שבת זוגו ילדה אושפז לאחר הלידה לתקופה שעולה על שבועיים – יהיה זכאי להיעדר מעבודתו 20 ימים על חשבון ימי המחלה הצבורים שלו או על חשבון ימי חופשה, לפי בחירתו. ההיעדרות יכולה להיות לא רצופה, ובנוסף העובד יוכל להיעדר מהעבודה חלקי ימים.

ימי ההיעדרות של העובד על חשבון ימי המחלה יימנו ברצף מהיום הראשון שבו נעדר העובד על חשבון ימי המחלה שלו, אף אם ההיעדרות לא הייתה רציפה. מובהר כי הזכות להיעדר לפי ההסדר המוצע לא תגרע מזכויות אחרות להיעדרות. עובד יוכל לממש את זכאותו כאמור אם מסר למעסיקו אישור רפואי על אשפוז הילד והצהיר כי בימי ההיעדרות הוא שהה עם הילד שאושפז או עם ילדיו האחרים.

בדברי ההסבר להצעה נכתב: "חוק עבודת נשים, התשי"ד–1954 קובע הוראות לעניין היעדרות מעבודה של עובדת שילדה ושל בן זוגה. החוק מפרט כמה סוגים של היעדרויות ובהם תקופת לידה והורות לעובדת שילדה, תקופת לידה והורות לבן הזוג, הארכה של תקופת הלידה וההורות של העובדת אם הילד שילדה אושפז לתקופה העולה על שבועיים ועוד.

החוק אינו כולל התייחסות למצב שבו הילד נולד פג ועליו להישאר לאשפוז בבית החולים לאחר לידה ולקושי של הוריו שנאלצים לשהות לצידו בבית החולים תקופה ארוכה ובן הזוג נעדר בשל כך מעבודתו. קושי זה מתגבר אם הפג שנולד אינו הילד הראשון של בני הזוג, משום שבתקופת אשפוזו ההורים נדרשים גם להמשיך ולטפל בילדיהם האחרים".

◼️ הצטרפו לחדשות משפחה: הורים, ילדים ומה שביניהם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: FREEPIK

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן