מבזקים
צומחת מתוך בית הספר: קרן מנגד מונתה למנהלת בית הספר בן צבי בקריית עקרון הצהרת תובע נגד צעיר מסילוואן: חשוד שירה זיקוקים לעבר כוח מג"ב ופצע קצין משטרה המשטרה: אין חשד לפלילים בפרשת היעלמותו של יובל קוגן בן ה-4 מאשקלון שריפה בבניין מגורים בירושלים: אישה נפצעה קשה ושלושה ילדים נפגעו משאיפת עשן נחנך אולם הספורט החדש בגבעת שמואל: טורניר לזכרו של סמ"ר עופר שרעבי ז"ל מחר במודיעין: תרגיל חירום של המשטרה וכיתות הכוננות בין רעות למשואה טלטלה בצמרת עיריית חולון: המנכ״ל גלעד אברהמי מסיים את תפקידו הולכת רגל נפגעה מאוטובוס בחולון: פונתה במצב קשה עם חבלת ראש שליטה הושגה בשריפת הקוצים סמוך למחלף שורק: לוחמי האש ממשיכים בכיבוי הסופי ההגרלה יצאה לדרך: כמעט 8,000 דירות יוגרלו בראשון לציון, אשדוד, רחובות, בית שמש וערים נוספות "הוא היה מקור ההשראה שלי": השוטר מבת ים שממשיך את דרכו של אחיו שנהרג בדרך להצלת חיים צו איסור פרסום הוטל על פרשת סחיטה באיומים הנחקרת בקריית מלאכי עיריית רחובות מגבירה את המאבק בגרפיטי: התושבים נקראים לדווח על מוקדי השחתה מני ממטרה, עופר ומאור וקולנוע פתוח: אירועי החינם השבוע באשדוד כביש 7 נחסם בעקבות שריפת רכב אשפה שהתפשטה לשדה – מטוסי כיבוי הוזנקו ילד בן 4 טבע בבריכה בצימר סמוך לבית שמש – מצבו יציב שימו לב: עבודות תשתית באשקלון – כבישים מרכזיים ודרכי הגישה לתחנת הרכבת ייסגרו בלילות חשד: הורים ניצלו את ילדיהם למסע גניבות באילת – רכוש בשווי יותר מ – 100 אלף שקל נגנב מחנויות בדרך לבית החולים מבית שמש: פראמדיק מד"א עצר בצד הדרך ויילד את אשתו – ואת בתם היום אחר הצהריים: תרגיל צבאי ברמת הנגב – יישמעו קולות ירי ופיצוצים

אות הפעיל המצטיין ניתן לשקד עישה מזרחי מגבעת שמואל

שקד מייצגת בכבוד את הנוער האיכותי בדורה: ביכולת לעשות למען האחר בחיוך ומתוך רצון טוב, בנכונות "להגדיל ראש" ולראות את הצרכים של כל אחד ואחת. שקד מהווה דוגמא אישית ביכולתה לקדם פעולות בהיקף נרחב, מתוך תחושת שליחות ובהתלהבות שסוחפת אחריה גם אחרים לתרומה לחברה.

כבוד לגבעת שמואל: אות הפעיל המצטיין של משרד החינוך- מחוז מרכז, ניתן לתושבת העיר שקד עישה מזרחי.

בנימוקים לבחירתה נכתב:

שקד, הלומדת בכיתה י"ב באולפנת “אמי"ת”, התחילה את דרכה כפעילה בתנועת הנוער "כנפיים של קרמבו" בכיתה ח' ושם היא מתפקדת עד היום באחריות, בבגרות וביצירתיות.

שקד קשובה לצרכים השונים, מכילה את חניכי התנועה ודואגת לקשר עם הורי הפעילים. שקד צמחה בתנועה כחונכת לילד עם צרכים מיוחדים מורכבים ומאתגרים וכמדריכה של קבוצת ילדים בגילאי 12-15 עם צרכים מיוחדים בתפקוד בינוני. בכיתה י"א, שקד יזמה והקימה קבוצה בוגרת של חניכים עם צרכים מיוחדים, שמטרתה לקדם אותם ולשלבם עם השכבות הבוגרות וכך ליצור שכבה בוגרת המורכבת מנוער עם ובלי צרכים מיוחדים.

לשם כך, הדריכה קבוצת בוגרים שנקראה "קבוצת השווים". כאחת ממייסדות התנועה בעיר גבעת שמואל, הפכה להיות מובילת הסניף בעצמה והיא מרכזת תחתיה את הצוות המוביל (שישה רכזים). למעשה, כל תחומי העשייה של הסניף נמצאים תחת אחריותה. שקד הובילה יוזמה ייחודית: חשיבה על פתרונות והנגשות עבור ילדי החינוך המיוחד ויצירת תנאים טובים המאפשרים לחניכי התנועה השתתפות פעילה. בעת מורכבת זו, שקד יצרה אירועי שיא והפנינג לילדי התנועה באהבה רבה, כדי להקל על המשפחות וכדי להעלות חיוך על פניהם של הילדים.

שקד מייצגת בכבוד את הנוער האיכותי בדורה: ביכולת לעשות למען האחר בחיוך ומתוך רצון טוב, בנכונות "להגדיל ראש" ולראות את הצרכים של כל אחד ואחת. שקד מהווה דוגמא אישית ביכולתה לקדם פעולות בהיקף נרחב, מתוך תחושת שליחות ובהתלהבות שסוחפת אחריה גם אחרים לתרומה לחברה.

מנהלת מחוז מרכז במשרד החינוך ורדה אופיר אמרה למצטיינים:

"אתם בפועלכם מיישמים הלכה למעשה את ערכי המחוז שעיקרם ערבות הדדית ואחריות חברתית. היכולת לראות את האחר וטובתו כטובתי שלי ולפעול בפרט בעת הזו מצביעה על חוסן אישי, קהילתי ולאומי שאותם לא ניתן לנצח. אתם פני החברה בעתיד והחינוך שאנו מעניקים לכם היום זה מה שנקצור מחר! אתם גאווה ומופת".

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יהודה שמש, באדיבות דוברות משרד החינוך

דילוג לתוכן