אות חיים פורסם היום על ידי המחבלים הארורים מהחיילת החטופה לירי אלבג, תצפיתנית אשר נחטפה ב-7 באוקטובר ממוצב נחל עוז. חדשות 08 נעתר לבקשת המשפחה ולא מפרסם לפי שעה את הסרטון שפרסם החמאס.

ממשפחתה נמסר:
הסרטון שפורסם היום קרע לנו את הלב לגזרים. זאת לא אותה הבת והאחות שאנחנו מכירים. היא במצב לא טוב, מצבה הנפשי הקשה ניכר.
ראינו את לירי הגיבורה שלנו שורדת ומתחננת על חייה. היא נמצאת כמה עשרות קילומטרים מאיתנו וכבר 456 ימים אנחנו לא מצליחים להחזיר אותה הביתה.
אנחנו פונים לרה״מ ולמקבלי ההחלטות: הגיע הזמן שתקבלו את ההחלטות כאילו הילדים שלכם נמצאים שם! לירי בחיים וחייבת לחזור בחיים! זה תלוי רק בכם! אסור לכם לפספס את ההזדמנות הנוכחית להחזיר אותם. את כולם.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








